arrow_drop_up arrow_drop_down
3 september 2015 

Open Huis.. Gooi een visje uit zonder risico

Wil je verhuizen? Neem nu actie en gooi dat visje uit!
Ken je dit? Je loopt door je huis en je vraagt je af of je huis verkopen zin heeft. Al lang loop je met de gedachte: Ik wil iets anders. Mijn huis wordt te klein, ik wil naar een andere buurt, ik wil een tuintje in plaats van een balkon of ik wil klussen in de garage die ik vanuit m’n huis kan bereiken.
En steeds denk je: Zou ik? Kan ik? Mijn huis te koop zetten? En vooral: Krijg ik mijn huis dan wel verkocht?

De NVM Open Huizendag is hét uitgelezen moment om te proberen of je je huis verkocht kan krijgen.

Waarom?

  • De kopers lopen te hoop, rente is gunstig, leenmogelijkheden zijn ok, startersleningen en goede restschuldoplossingen zorgen ervoor dat kopers weer zin hebben in een nieuw huis.
  • Tijdens de NVM Open Huizendag maak je meer kans op verkopen omdat, hoe gek het ook klinkt, niet alle huizen meedoen. Je valt dus beter op!

Je kunt dus gewoon een visje uitgooien. En nu kan dat ook met weinig risico. Er zijn nu makelaars waar je zelf ook het een en ander kunt doen. Je betaalt geen courtage. Dus neem de stap met weinig risico! Lift voor een klein bedrag mee met dit landelijke evenement. Grote kans dat het lukt. Bij Digimakelaars.nl staat je woning al op Funda voor € 599,-.

En lukt het niet, dan heb je:

  1. Slechts € 599,- geïnvesteerd,
  2. Ben je een stuk wijzer en
  3. Kun je zonder verdere kosten en zonder courtage nog een heel jaar door met verkopen op Funda.

Lees onze gratis e-Pocket (klik op het boekje) en leer waarom je wél mee zou moeten doen met OPEN HUIS.

Van harte aanbevolen!

Wil je nu al meer weten over goedkoop je huis verkopen? Dan vind je hier antwoorden op veel gestelde vragen.

Over de schrijver
Theo Heus is oprichter - NVM makelaar bij digimakelaars.nl - de makelaar van Nederland - en hij weet precies wat er op de Nederlandse woningmarkt gebeurt. Digimakelaars.nl verkoopt en koopt woningen door heel Nederland sinds 2005. Theo blogt, vlogt en podcast over wonen en je eigen huis.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies