Stappenplan all-in pakket

< terug naar het all-in pakket

Stap 1: Voorbereiding

Jij doet het één en wij het ander. Na jouw online aanmelding maken we een afspraak en komt de NVM makelaar van Digimakelaars langs voor een volledige opname en waardebepaling. Hij maakt de afspraak voor styliste die adviezen geeft om de woning op te fleuren en fotoklaar te maken . Hij waarschuwt ook de woningfotograaf die professionele foto’s neemt en de video opneemt om de woning top te kunnen presenteren op o.a. Funda en in de digitale brochure. Jij vult de vragenlijsten in en schrijft de teksten voor de brochure en Funda.

Jij doet:
Invullen lijst van zaken
Invullen vragenlijst NVM
Tekst schrijven

Wij doen:
Waardebepaling
Uitgebreid NVM advies inclusief gemeentelijke marktsituatie. Lokale verkoopcijfers analyse
Opnamerapport
Verkoopadvies
Professionele fotoshoot van je woning, 360 graden foto’s, 2D/3D plattegrond, inmeten NEN 2580 met meetrapport, gefilmde video voor betere Funda positie
Controleren en eventueel aanpassen/aanvullen van je verkooptekst

 

Stap 2: Promotie

Van Funda tot Facebook. Na ontvangst van de verkooptekst zal, zodra de foto’s klaar zijn, je woning op de site van Digimakelaars en compleet met plattegrond en uitnodigende foto’s hoog op Funda worden geplaatst voor de afgesproken vraagprijs. De open huizendagen worden eventueel gepland en je makelaar stuurt vanaf dat moment alle geïnteresseerden naar je toe. Je verzorgt zelf de rondleidingen en open dagen. Zorg je alvast dat het gezellig is?

Jij doet:
De rondleidingen

Wij doen:
Funda
Vermelding op Funda (2 jaar)
Digitale brochure
Funda woningruil
Funda statistieken
Presentatiepakket (fotovideo, 2D/3d plattegronden, 360 gradenfoto’s, virtuele (VR) tour)
Altijd hoge relevante vermelding op Funda door hoge kwaliteit foto’s en video

Adverteren
Te koop bord
Digitale brochure (in PDF)
Vermelding op Digimakelaars.nl (2 jaar)
Social media pakket (fotoalbum op Facebook, Instagramposts, Twitterposts, Pinterestpost, Fotovideo op Youtube en Facebook, VR tour, Helpmee)
Facebook campagne (1 week betaalde Facebookreclame in jouw regio gericht op de juiste doelgroep)

Overig
Informeren van ons zoekersbestand
Toegang tot eigen online klantendossier met realtime statistieken

Open huis
NVM open huizen dagen (2x deelname)

Stap 3: Onderhandelen

Vanaf het openingsbod tot akkoord. Vanaf het openingsbod tot akkoord bewijst jouw Digimakelaar zijn kwaliteit als professioneel onderhandelaar. Hij onderhandelt de beste verkoopprijs en de meest gunstige voorwaarden, zoals moment van aanvaarding, mee te verkopen zaken en de ontbindende en overige voorwaarden. Je wordt zorgvuldig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via telefoon, e-mail en online in je eigen Digimakelaars verkoopdossier.

 

Stap 4: NVM koopovereenkomst en juridische afhandeling

Gefeliciteerd, het huis is verkocht! Als prijs en condities bekend zijn wordt alles duidelijk op papier gezet. De NVM koopovereenkomst wordt zorgvuldig door ons opgesteld. Na akkoord op de concepten teken je met de kopers en zorgen wij ervoor dat alles netjes bij de notaris terechtkomt. Bij de notaris vindt op de afgesproken datum de overdracht plaats. Zodra de ontbindende voorwaarde voor de financiering is verlopen is je huis definitief verkocht en halen we het van de website en van Funda. De verhuizing kan gepland worden.