Stappenplan Funda Verkoop Exclusief pakket

< terug naar het Exclusief pakket

Stap 1: Voorbereiding

Jij doet het één en wij het ander. Na jouw online aanmelding maken we een afspraak en komt de NVM makelaar van Digimakelaars langs voor een volledige opname en waardebepaling. We waarschuwen de professionele woningfotograaf die foto’s en 360 graden foto’s neemt en die de video opneemt om de woning top te kunnen presenteren op o.a. Funda en in de digitale brochure. De fotograaf meet ook de woning op volgens de branchebrede meetinstructie, die is gebaseerd op NEN 2580. Jij vult de vragenlijst en de lijst van zakren in en je schrijft de teksten voor de brochure en voor Funda.

Jij doet:
Invullen lijst van zaken
Invullen vragenlijst NVM
Tekst schrijven

Wij doen:
Waardebepaling
Uitgebreid NVM advies inclusief gemeentelijke marktsituatie. Lokale verkoopcijfers analyse
Opnamerapport
Verkoopadvies
Professionele fotoshoot van je woning, 360 graden foto’s, 2D/3D plattegrond, inmeten NEN 2580 met meetrapport, gefilmde video voor betere Funda positie
Controleren en eventueel aanpassen/aanvullen van je verkooptekst

Stap 2: Promotie

Van Funda tot Facebook. Na ontvangst van de verkooptekst zal, zodra de foto’s klaar zijn, je woning op de site van Digimakelaars en compleet met plattegrond en uitnodigende foto’s hoog op Funda worden geplaatst voor de afgesproken vraagprijs. De open huizendagen worden eventueel gepland en je makelaar stuurt vanaf dat moment alle geïnteresseerden naar je toe. Je verzorgt zelf de rondleidingen en open dagen. Zorg je alvast dat het gezellig is?

Jij doet:
De rondleidingen

Wij doen:
Funda
Basis vermelding op Funda (2 jaar)
Funda compleet vermelding (1 jaar, per jaar te verlengen)
Funda Toppositie (1 maand, per maand te verlengen of te bestellen)
Funda Blikvanger (3 maanden, per 3 maanden te verlengen of te bestellen)
Digitale brochure
Funda woningruil
Funda statistieken
Presentatiepakket (fotovideo, 2D/3d plattegronden, 360 gradenfoto’s, virtuele (VR) tour)
Altijd hoge relevante vermelding op Funda door hoge kwaliteit foto’s en video

Adverteren
Te koop bord
Raamposter
Digitale brochure (in PDF)
Vermelding op Digimakelaars.nl (2 jaar)
Social media pakket (fotoalbum op Facebook, Instagramposts, Twitterposts, Pinterestpost, Fotovideo op Youtube en Facebook, Diorama account)
Opstellen eigen website van de woning
Facebook campagne (1 week betaalde Facebookreclame in jouw regio gericht op de juiste doelgroep)

Overig
Informeren van ons zoekersbestand
Toegang tot eigen online klantendossier op Move.nl met realtime statistieken

Open huis
NVM open huizen dagen (2x deelname)

Stap 3: Onderhandelen

Vanaf het openingsbod tot akkoord.

Vanaf het openingsbod tot akkoord bewijst jouw Digimakelaar zijn kwaliteit als professioneel onderhandelaar. Hij onderhandelt de beste verkoopprijs en de meest gunstige voorwaarden, zoals moment van aanvaarding, mee te verkopen zaken en de ontbindende en overige voorwaarden. Je wordt zorgvuldig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via telefoon, e-mail en online in je eigen Digimakelaars verkoopdossier.

Stap 4: NVM koopovereenkomst en juridische afhandeling

Gefeliciteerd, het huis is verkocht! Als prijs en condities bekend zijn wordt alles duidelijk op papier gezet. De NVM koopovereenkomst wordt zorgvuldig door ons opgesteld. Na akkoord op de concepten teken je met de kopers en zorgen wij ervoor dat alles netjes bij de notaris terechtkomt. Bij de notaris vindt op de afgesproken datum de overdracht plaats. Zodra de ontbindende voorwaarde voor de financiering is verlopen is je huis definitief verkocht en halen we het van de website en van Funda. De verhuizing kan gepland worden.