Stappenplan Funda Promotie Perfect

< terug naar Funda Promotie Perfect

Stap 1: Voorbereiding

Jij doet het één en wij het ander. Na jouw online aanmelding maken we een afspraak en komt de NVM makelaar van Digimakelaars langs voor een volledige opname en controle van de maten. Jij vult de vragenlijst en lijst van zaken in, schrijft de teksten voor de brochure en voor je Funda advertentie en je maakt de foto’s.

Jij doet:
Invullen lijst van zaken
Invullen vragenlijst NVM
Tekst schrijven
Foto’s maken (of overweeg professionele fotografie voor slechts € 149,-)

Wij doen:
Controleren van je verkooptekst
NEN2580 oppervlakteberekening van bestaande tekening (geen inmeting, geen meetrapport) Je blijft zelf aansprakelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens.
Kadasterservice

Stap 2: Promotie

Op Funda en Digimakelaars.nl. Zodra jouw tekst en foto’s bij ons binnen zijn, zetten wij je woning op de site van Digimakelaars en op Funda voor de afgesproken vraagprijs. Vanaf dat moment stuurt Digimakelaars alle geïnteresseerden naar je toe. Je verzorgt zelf de rondleidingen. Maak je het alvast gezellig?

Jij doet:
De rondleidingen

Wij doen:
Funda
Vermelding op Funda (2 jaar)
Digitale brochure
NVM positie op Funda
Funda woningruil instellen als je dat wilt
Funda statistieken
Funda adverteerdersaccount

Adverteren
Te koop bord
Digitale brochure (in PDF)
Vermelding op Digimakelaars.nl (2 jaar)
Social media pakket (fotoalbum op Facebook, Instagrampost, Twitterpost, Pinterestpost, Fotovideo op Youtube en Facebook)
Helpmee/Diorama account voor extra promotie via social media

Overig
Online berichtenservice
Toegang tot eigen online klantendossier met realtime statistieken

Stap 3: Je hebt je huis zelf verkocht

Je hebt zelf onderhandeld met je kijkers en je bent zelf met je kandidaat kopers tot overeenstemming gekomen. Je kunt upgraden naar Funda verkoop basis met koopakteservice tegen bijbetaling van € 425,- als je je tijdens dit proces professioneel wilt laten ondersteunen door onze makelaars. Met Funda Verkoop basis bewijst jouw Digimakelaar zijn kwaliteit als professioneel onderhandelaar vanaf het openingsbod tot overeenstemming. Hij onderhandelt de beste verkoopprijs en de meest gunstige voorwaarden, zoals moment van aanvaarding, mee te verkopen zaken en de ontbindende en overige voorwaarden. Je wordt zorgvuldig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via telefoon, e-mail en online in je eigen Digimakelaars verkoopdossier.

Stap 4: Koopaktetraject zonder koopakteservice

Gefeliciteerd, het huis is verkocht! Als je zelf hebt verkocht verzoeken we je vriendelijk ons te laten weten wat er is afgesproken en dien je ons de gegevens van de kopers te mailen, zodat we hun identiteit op de wettelijk voorgeschreven wijze kunnen checken. Met deze gegevens kun je zelf de koopakte (laten) opstellen, bijvoorbeeld door een notaris. Door deze keuze vervalt onze aansprakelijkheid voor het koopakte traject, zie de voorwaarden. Je dient zelf de termijnen en nadere afspraken in de gaten te houden. De verhuizing kan gepland worden!

Afmelden op Funda

Het huis melden we op Funda onder voorbehoud verkocht en later definitief verkocht als we een kopie van de koopakte en de naam van de notaris van je hebben ontvangen.

Heb je een upgrade gedaan naar Funda Verkoop basis met koopakte, dan regelen wij alles voor je!