Stappenplan Funda Verkoop Basis

< terug naar het basis pakket

Stap 1: Voorbereiding

Jij doet het één en wij het ander. Na jouw online aanmelding maken we een afspraak en komt de NVM makelaar van Digimakelaars langs voor een volledige opname en waardebepaling. Jij vult de vragenlijst en de lijst van zaken in, schrijft de teksten voor de brochure en voor Funda en je maakt de foto’s.

Jij doet:
Invullen lijst van zaken
Invullen vragenlijst NVM
Tekst schrijven
Foto’s maken (of overweeg professionele fotografie voor slechts € 175,-)

Wij doen:

Je online dossier aanmaken op Move.nl
Waardebepaling
Prijsadvies inclusief gemeentelijke marktsituatie
Lokale verkoopcijfers analyse
Controleren van je verkooptekst
Oppervlakteberekening van bestaande tekening volgens branchebrede meetinstructie gebaseerd op NEN 2580 (geen inmeting, geen meetrapport)  Je blijft zelf aansprakelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens.
Kadasterservice

Stap 2: Promotie

Op Funda en Digimakelaars.nl. Zodra jouw tekst en foto’s bij ons binnen zijn, vragen wij je om je advertentie te controleren en zetten wij daarna je woning op de site van Digimakelaars en op Funda voor de afgesproken vraagprijs. Vanaf dat moment stuurt Digimakelaars alle geïnteresseerden naar je toe. Je verzorgt zelf de rondleidingen. Maak je het alvast gezellig?

Jij doet:
De rondleidingen

Wij doen:
Funda
Vermelding op Funda (2 jaar)
Digitale brochure
NVM positie op Funda
Funda woningruil instellen als je dat wilt
Funda statistieken
Funda verkopersaccount

Adverteren
Te koop bord
Digitale brochure (in PDF)
Vermelding op Digimakelaars.nl (2 jaar)
Social media pakket (fotoalbum op Facebook, Instagrampost, Twitterpost, Pinterestpost, Fotovideo op Youtube en Facebook)
Diorama account voor extra promotie via social media

Overig
Informeren van ons zoekersbestand
Toegang tot eigen online klantendossier met realtime statistieken

Stap 3: Onderhandelen

Vanaf het openingsbod tot akkoord. Vanaf het openingsbod tot akkoord bewijst jouw Digimakelaar zijn kwaliteit als professioneel onderhandelaar. Hij onderhandelt de beste verkoopprijs en de meest gunstige voorwaarden, zoals moment van aanvaarding, mee te verkopen zaken en de ontbindende en overige voorwaarden. Je wordt zorgvuldig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via telefoon, e-mail en online in je eigen Digimakelaars verkoopdossier.

Stap 4: NVM koopovereenkomst en juridische afhandeling

Gefeliciteerd, het huis is verkocht! Als prijs en condities bekend zijn wordt alles duidelijk op papier gezet. De NVM koopovereenkomst word zorgvuldig door ons opgesteld. Na akkoord op de concepten teken je met de kopers en zorgen wij ervoor dat alles netjes bij de notaris terechtkomt. We houden in de gaten of de waarborgsom/bankgarantie goed komt en wanneer het financieringsvoorbehoud voorbij is. Bij de notaris vindt op de afgesproken datum de overdracht plaats. Zodra de ontbindende voorwaarde voor de financiering is verlopen is je huis definitief verkocht en halen we het van de website en van Funda. De verhuizing kan gepland worden.