Stappenplan Funda Verkoop Basis

< terug naar het basis pakket

Stap 1: Voorbereiding

Jij doet het één en wij het ander. Na jouw online aanmelding maken we een afspraak en komt de NVM makelaar van Digimakelaars langs voor een volledige opname en waardebepaling. Jij vult de vragenlijsten in, schrijft de teksten voor de brochure en Funda en je maakt de foto’s.

Jij doet:
Invullen lijst van zaken
Invullen vragenlijst NVM
Tekst schrijven
Foto’s maken (of overweeg professionele fotografie voor slechts € 149,-)

Wij doen:
Waardebepaling
Prijsadvies inclusief gemeentelijke marktsituatie
Lokale verkoopcijfers analyse
Controleren van je verkooptekst
NEN2580 oppervlakteberekening van bestaande tekening (geen inmeting, geen meetrapport) Je blijft zelf aansprakelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens.
Kadasterservice

Stap 2: Promotie

Op Funda en Digimakelaars.nl. Zodra jouw tekst en foto’s bij ons binnen zijn, zetten wij je woning op de site van Digimakelaars en op Funda voor de afgesproken vraagprijs. Vanaf dat moment stuurt Digimakelaars alle geïnteresseerden naar je toe. Je verzorgt zelf de rondleidingen. Maak je het alvast gezellig?

Jij doet:
De rondleidingen

Wij doen:
Funda
Vermelding op Funda (2 jaar)
Digitale brochure
NVM positie op Funda
Funda woningruil instellen als je dat wilt
Funda statistieken
Funda verkopersaccount

Adverteren
Te koop bord
Digitale brochure (in PDF)
Vermelding op Digimakelaars.nl (2 jaar)
Social media pakket (fotoalbum op Facebook, Instagrampost, Twitterpost, Pinterestpost, Fotovideo op Youtube en Facebook)
Helpmee/Diorama account voor extra promotie via social media

Overig
Informeren van ons zoekersbestand
Toegang tot eigen online klantendossier met realtime statistieken

Stap 3: Onderhandelen

Vanaf het openingsbod tot akkoord. Vanaf het openingsbod tot akkoord bewijst jouw Digimakelaar zijn kwaliteit als professioneel onderhandelaar. Hij onderhandelt de beste verkoopprijs en de meest gunstige voorwaarden, zoals moment van aanvaarding, mee te verkopen zaken en de ontbindende en overige voorwaarden. Je wordt zorgvuldig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via telefoon, e-mail en online in je eigen Digimakelaars verkoopdossier.

Stap 4: Koopaktetraject zonder koopakteservice

Gefeliciteerd, het huis is verkocht! Als prijs en condities bekend zijn wordt vragen wij kopers gegevens en identificatie op en wordt alles duidelijk aan je doorgegeven. Met deze gegevens kun je zelf de koopakte (laten) opstellen. Door deze keuze vervalt onze aansprakelijkheid voor het koopakte traject, zie de voorwaarden. Je dient zelf de termijnen en nadere afspraken in de gaten te houden. De verhuizing kan gepland worden! Het huis melden we op Funda onder voorbehoud verkocht en later definitief verkocht als we een kopie van de koopakte en de naam van de notaris van je hebben ontvangen.

Je kunt in dit stadium ook nog besluiten om de koopovereenkomst door digimakelaars.nl te laten opstellen.