Testimonials

Onze klanten aan het woord.
"Dankzij het all-in pakket in no-time verkocht." Odile en Ronny (Zaltbommel)

Wij hebben gekozen voor het all-in pakket van Digimakelaars. Hiermee hadden wij een fantastische presentatie, mede door de inzet van een styliste en een top-fotograaf. En supersnel verkocht!

"Dit wordt mijn plekkie." Astrid (Oss)

Mijn ervaringen met Theo als mijn aankoopmakelaar zijnde zijn natuurlijk heel fijn en super positief. Ik wilde daar graag over zeggen dat zijn advies, de onderhandelingen, betrokkenheid en vertrouwen mij enorm hebben geholpen in aanschaf van “mijn plekkie”!

"Zal dat onze nieuwe woning worden?" Vincent & Laura (Den Bosch)

Kundig, snel, erg goedkoop – we zijn blij dat we Digimakelaars als aankoopmakelaar hebben aangesteld. Fijn overleg tijdens de onderhandelingen en je kan altijd met je vragen terecht.

"Wat fijn om straks groter te gaan wonen." Joost & Natasja (Berghem)

Dat we tevreden zijn blijkt wel uit onze toestemming voor deze videosessie!  Binnen 12 dagen verkocht voor de prijs die we wilden hebben.

"Je huis verkocht hebben is een fijne boodschap." Peter Herwig (Veghel)

Het contact met de makelaar is buitengewoon goed geweest. Als ik vragen had werden die op zeer korte termijn beantwoord (vaak binnen een dag) Bij het aankopen van onze nieuwe woning zijn we goed geïnformeerd betreffende de prijsverwachting.