Amsterdam – Hoofdweg 390E
Hoofdweg 390E, 1056 DE Amsterdam
Vraagprijs € 675.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving:

Uniek penthouse (104 m²) met lift en luxe daktuin (91 m²). Bouwjaar 2006, in Amsterdamse School stijl van de jaren 20. Gelegen op de grens van De Baarsjes en Bos en Lommer. (English text below) De lift opent direct in het appartement zelf. Het appartement beslaat de gehele bovenste (5e) verdieping van het gebouw.

Kenmerken:

Soort object
Appartement
Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
104 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Kapelstraat 28,
5366 BZ Megen
€ 549.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1928
bestaande bouw
Woon opp. 225 m2
Inhoud 1.050 m3
Kamers 6
Soerelseweg 22a,
8162 PB Epe
€ 789.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1971
bestaande bouw
Woon opp. 150 m2
Inhoud 550 m3
Kamers 5
Puccinistraat 21,
5049 GD Tilburg
€ 19.995,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw

Omschrijving

Uniek penthouse (104 m²) met lift en luxe daktuin (91 m²). Bouwjaar 2006, in Amsterdamse School stijl van de jaren 20. Gelegen op de grens van De Baarsjes en Bos en Lommer. (English text below)

De lift opent direct in het appartement zelf. Het appartement beslaat de gehele bovenste (5e) verdieping van het gebouw. De enige buren zijn de onderburen. Het huis is volgens moderne isolatienormen gebouwd en daardoor stil (m.b.v. mechanische ventilatie en suskasten) en warm met lage stookkosten (energielabel A).

De woonkamer met open keuken (~45 m²) heeft een balkon met openslaande deuren. Het balkon ligt op het zuidoosten en heeft uitzicht op de binnenstad. Een op maat gemaakte Kenngott design trap leidt vanaf de woonkamer naar het dakterras.

Er zijn twee grote slaapkamers (18 m² en 15 m²). De grootste slaapkamer kan opgesplitst worden.

De badkamer heeft vloerverwarming, een extra diep hoekbad en aparte douche.

De daktuin is aangelegd in 2016 door De Dakdokters en bevindt zich op de 6e verdieping en heeft daardoor altijd zon, een 360 graden uitzicht over heel Amsterdam en absolute privacy. De tuin heeft meerdere zithoeken. De grote zithoek heeft een pergola met schaduwdoek. Het sedumdak zorgt voor verkoeling tijdens de zomer, en warmte-isolatie in de winter. Het staat in bloei van lente tot en met herfst en draagt bij aan de stadse ecosystemen.

Zowel De Baarsjes als Bos en Lommer zijn volop in ontwikkeling en er worden voortdurend nieuwe cafés, restaurants en winkels geopend. Om de hoek zit het Erasmuspark met een gezellig terras (óók in de winter!), een speeltuin en veel leuke buurtactiviteiten. Aan de andere kant loop je zo het Rembrandtpark in.

Er is een meetrapport conform NEN2580 beschikbaar. De Meetinstructie voor woningen is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

———————————————————————————————
Bezichtigingen, brochures en biedingen: Verkopers hebben ervoor gekozen de gegadigden zelf rond te leiden. Meer informatie over biedingen vind je in de digitale brochure. Een bezichtiging kan worden aangevraagd via Funda of via de website van de verkopende makelaar.
———————————————————————————————

English version:
Unique penthouse (104 m²) with elevator and luxurious roof garden (91 m²). Built in 2006, but designed with the architectural style of the 1920s. It’s located between De Baarsjes and Bos en Lommer neighbourhoods.

The elevator opens directly into the apartment. The apartment spans the entire upper floor (on the 5th level). The only neighbours are the downstairs neighbours. The house has been built according to modern insulation norms. Inside it’s quiet and comfortable with low heating costs (energy label A).

The living room with kitchen (~45 m²) has a balcony with a double door. The balcony faces to the southeast and provides a view on the centre of Amsterdam.

There are two large bedrooms (18 m² and 15 m²). The bathroom has floor heating, a large triangular bathtub and a separate shower.

The roof garden was added in 2016. It gives a 360 view over Amsterdam, is sunny all day and provides absolute privacy. There are multiple seating areas, including one with a large sunshade. The low-maintenance garden flowers from spring to autumn.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
penthouse
Bouwjaar
2006
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte
104 m2
Inhoud
351 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Bouwjaar C.V.-ketel
2006
Isolatie
volledig geïsoleerd
Combiketel
Ja
Brandstof
gas
Eigendom
eigendom

Buitenruimte

Tuin
zonneterras
Hoofdtuin
zonneterras
Kwaliteit tuin
fraai aangelegd
Totale opp. tuin
91 m2
Ligging hoofdtuin
zuid

Bergruimte

Schuur / berging
box

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage
Voorzieningen
parkeervergunningen

Dak

Type
plat dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen