Amsterdam – Prinsengracht 403C
Prinsengracht 403C, 1016 HM Amsterdam
Vraagprijs € 900.000,- k.k.
Beschikbaar

Omschrijving:

FOR ENGLISH SEE BELOW Prachtig licht en ruimtelijk appartement aan de Prinsengracht in de "De 9 Straatjes - Pullitzer Hotel" omgeving. Geniet van het geweldige uitzicht op de gracht door de zes grote ramen aan de voorzijde. Aan de achterzijde is er een mooi uitzicht over tuinen. In dit ruimtelijke appartement zijn 3 slaapkamers, een woonkamer en een eetkamer grenzend aan de open keuken.

Kenmerken:

Soort object
Appartement
Woonoppervlakte
112 m2
Aantal kamers
4

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Riederveld 2,
2993 XS Barendrecht
€ 790.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 2003
bestaande bouw
Woon opp. 227 m2
Inhoud 914 m3
Kamers 7
Pastoor Hoekx-singel 88,
5246 PN Rosmalen
€ 975.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 2002
bestaande bouw
Woon opp. 217 m2
Inhoud 740 m3
Kamers 5
Bedrijfsunits - Nieuwe Baan,
5076 Haaren
€ 15.000,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw

Omschrijving

FOR ENGLISH SEE BELOW

Prachtig licht en ruimtelijk appartement aan de Prinsengracht in de “De 9 Straatjes – Pullitzer Hotel” omgeving. Geniet van het geweldige uitzicht op de gracht door de zes grote ramen aan de voorzijde. Aan de achterzijde is er een mooi uitzicht over tuinen.

In dit ruimtelijke appartement zijn 3 slaapkamers, een woonkamer en een eetkamer grenzend aan de open keuken. Bijna het gehele appartement is voorzien van Jatoba houten vloeren. De hele dag is er natuurlijk licht in de woning; in de ochtend via de achterzijde, in de middag aan de zijkant en in de avond is aan de voorzijde de zonsondergang te bewonderen. Het gebouw is in de jaren ’80 volledig gerenoveerd en vervolgens gesplitst in drie appartementen. een kleinschalige gemeenschap dus met nog twee vriendelijke buren.

1e Woonlaag
Op deze woonlaag is de master bedroom met aangrenzend de badkamer met douche en toilet. Deze slaapkamer heeft drie ramen met uitzicht op de gracht.

2e Woonlaag
Woonkamer, eetkamer en keuken gesitueerd in een grote open ruimte. Ook hier zijn 3 ramen met uitzicht op de gracht en een schuifdeur aan de zijkant die toegang geeft tot een balkon. Prettig voor de warmere seizoenen. Verder is er op deze woonlaag nog een slaapkamer/werkkamer, een douche en een separaat toilet.

3e Woonlaag
Open ruimte met een vide die uitkijkt op de woonkamer een verdieping lager. Verder is hier nog een slaapkamer.

OVER DEZE VERKOOP

Bezichtigingen, brochures en biedingen:
Nieuwsgierig geworden? Plan dan een bezichtiging in! De eigenaar als verkoper leidt je zelf rond. Dat heeft vele voordelen. Hij of zij neemt de tijd voor jouw bezoek en weet veel en persoonlijker over zijn eigen woning en woonomgeving te vertellen. Een bezichtiging kan worden aangevraagd via Funda of de website van de verkopende makelaar.
Meer informatie over biedingen vind je in de digitale brochure.

De Meetinstructie voor woningen is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ENGLISH

Beautiful, lightful, spacious and pristine apartment on the Prinsengracht by “De 9 Straatjes – Pulitzer Hotel“ zone. You will enjoy the awesome views on the canal through its 6 windows in the front. At the back, nice views over the garden.

In this spacious apartment you will find three bedrooms, lounge and dining room with an open kitchen; jatoba wood floors in most of the areas; all day natural light: morning at the back, on the side during the rest of the day and spectacular sunsets in the front. The house was totally restored and divided into three apartments in the 80’s. Small community, only two nice and friendly neighbours.

First floor
The first floor is taken by the main bedroom with bathroom, shower and wc. Three windows over the canal.

Middle floor
Lounge, dining room and open kitchen in a spacious open area, Three windows over the canal and folding doors on the side with a little balcony. Cosy and great for the warm season. Double room/office, wc and shower on the back. Views over the neighbouring gardens.

Top floor
Open space with views over the lounge on the middle floor and an extra double room. Cosy and peacefull.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
portiekflat
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
in centrum, aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
112 m2
Inhoud
365 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3
Aantal woonlagen
3

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Type C.V.-ketel
Nefit HR
Bouwjaar C.V.-ketel
2009
Combiketel
Ja
Brandstof
gas
Eigendom
eigendom

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / berging
inpandig

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
goed
Huidig gebruik
Wonen
Huidige bestemming
Wonen

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen