Beek En Donk – Rijbroeksedreef 12 (bezet) en 14 (bezet)
Rijbroeksedreef 12 (bezet) en 14 (bezet), 5741 Beek En Donk
Vraagprijs € 260.000,- v.o.n.
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving:

Na de eerdere succesvolle projecten van SAMENBOUWEN.IN Beek en Donk in de wijk De Beekse Akkers, bestaande uit 5 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen, en De Hoge Regt, bestaande uit 8 twee-onder-een-kapwoningen, komt er een vervolg! Aan de Blokskampsedreef 4 t/m 8 en de Rijbroeksedreef 8 t/m 14, gelegen in de nieuwbouwwijk De Beekse Akkers te Beek en Donk, is ruimte voor de bouw van 8 twee-onder-een-kapwoningen.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
114 m2
Aantal kamers
5

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Oostwal 291,
5341 KN Oss
€ 209.000,- k.k.
Appartement
Bouwjaar 1998
bestaande bouw
Woon opp. 83 m2
Inhoud 255 m3
Kamers 3
Charlotte van Pallandthof 78,
1628 ZH Hoorn
€ 250.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 2004
bestaande bouw
Woon opp. 129 m2
Inhoud 462 m3
Kamers 4
Stookmeester,
4161 Heukelum
€ 242.968,- k.k.
Woonhuis
n.v.t.

Omschrijving

Na de eerdere succesvolle projecten van SAMENBOUWEN.IN Beek en Donk in de wijk De Beekse Akkers, bestaande uit 5 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen, en De Hoge Regt, bestaande uit 8 twee-onder-een-kapwoningen, komt er een vervolg!

Aan de Blokskampsedreef 4 t/m 8 en de Rijbroeksedreef 8 t/m 14, gelegen in de nieuwbouwwijk De Beekse Akkers te Beek en Donk, is ruimte voor de bouw van 8 twee-onder-een-kapwoningen. Bijzonder hieraan is dat deze wederom samen met de toekomstige bewoners worden gerealiseerd. Hierdoor krijg je heel veel vrijheid om je eigen draai te geven aan jouw huis! Denk hierbij aan de indeling en de afwerking, maar ook de grootte van de woning.

In basis beschikken de woningen o.a. al over:
• Een grote badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche én bad
• Sanitair van o.a. het merk Villeroy & Boch Subway 2.0
• Vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en bijverwarming badkamer
• Openslaande tuindeuren
• Binnendeurkozijnen zonder bovenlicht voorzien van stompe deur
• Vorstvrije buitenkraan inclusief schrobputje
• Zonnepanelen

En wil je het liever anders of nóg meer ruimte? Dat is geen probleem! Je bent dan ook van harte welkom bij de architect.

Rijbroeksedreef 12 is al beschikbaar voor € 260.000,- v.o.n. en Rijbroeksedreef 14 is al beschikbaar voor € 280.000,- v.o.n. Voor meer informatie wordt u verwezen naar de brochure.

De Beekse Akkers
Aan de zuidzijde van Beek en Donk is de jonge, ruim opgezette nieuwbouwwijk De Beekse Akkers gelegen. De wijk kenmerkt zich door het vele groen en de dito (speel)veldjes. Daarnaast kent de wijk een actieve buurtvereniging.

De Rijbroeksedreef (blok A) en de Blokskampsedreef (blok B) betreffen brede lanen, met aan weerszijden van de weg een royale groenstrook met bomen en parkeermogelijkheden.

Beek en Donk is onderdeel van de gemeente Laarbeek. Deze gemeente is in 2017 uitgeroepen tot groenste gemeente van Europa, iets wat ook Beek en Donk kenmerkt. Daarnaast kent Beek en Donk een actief verenigingsleven. Binnen Beek en Donk zijn er twee winkelgebieden. De dagelijkse voorzieningen die op het Heuvelplein te verkrijgen zijn, evenals de bushalte, zijn op loopafstand te bereiken. Het Piet van Thielplein biedt nog extra winkels. En wil je meer? Dan ben je binnen 5 autominuten in hartje Helmond. Daarnaast ligt Beek en Donk centraal ten opzichte van o.a. Eindhoven en Den Bosch.

Komt dit project voor jou iets te vroeg of wil je graag op een andere locatie jouw woning (laten) bouwen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomwoning.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2018
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
114 m2
Perceeloppervlakte
226 m2
Inhoud
444 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Type
zadeldak
Materialen
pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen