Biest-Houtakker – Eekhof – Bouwkavel 1.14
Eekhof - Bouwkavel 1.14, 5084 GJ Biest-Houtakker
Vraagprijs € 312.000,- v.o.n.
Beschikbaar

Omschrijving:

Bouwkavel 1.14 te Biest-Houtakker Aan de Eekhof, een rustige straat in het plangebied Beverakkers IV te Biest-Houtakker, bieden wij u een riant bouwkavel met uitzicht over natuurgebied aan van circa 887 m2 voor € 312.000,-. Deze bouwkavel is bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. Het perceel wordt vrij op naam verkocht (v.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Verkocht onder voorbehoud
Heusden Oost: de laatste hoekwoning fase 1,
5725 DB Heusden
€ 272.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 126 m2
Inhoud 461 m3
Kamers 5
Verkocht onder voorbehoud
Heusden Oost 2-onder-1-kapwoningen fase 1,
5725 DB Heusden
€ 284.500,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 126 m2
Inhoud 461 m3
Kamers 5
Verkocht onder voorbehoud
Heusden Oost bungalows, de laatste,
5725 DB Heusden
€ 294.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 95 m2
Inhoud 373 m3
Kamers 3

Omschrijving

Bouwkavel 1.14 te Biest-Houtakker

Aan de Eekhof, een rustige straat in het plangebied Beverakkers IV te Biest-Houtakker, bieden wij u een riant bouwkavel met uitzicht over natuurgebied aan van circa 887 m2 voor € 312.000,-. Deze bouwkavel is bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. Het perceel wordt vrij op naam verkocht (v.o.n.). De koopsom is derhalve inclusief omzetbelasting en notariskosten.

De ligging

De bouwkavel is gelegen in het plangebied Beverakkers IV aan de zuidelijke rand van Biest-Houtakker. Het plangebied grenst aan een prachtig akkergebied dat doorkruist wordt door het nabijgelegen Spruitenstroompje. Zandpaden, kleinschalige bolakkers en houtwallen vormen hier sinds eeuwen een waardevol cultuurlandschap waar het heerlijk buitenspelen en wandelen is. Vanaf het perceel is uitzicht over natuurgronden van Brabants Landschap.
De bouwkavel ligt aan de rand van het plangebied aan een ruim opgezette en groene laan. Alle getoonde foto’s zijn genomen binnen een straal van 150m vanaf de kavel.

Het dorp

Biest-Houtakker, gelegen aan het Wilhelminakanaal, telt momenteel circa 900 inwoners. Langzaam is de van oudsher agrarische gemeenschap veranderd in een moderne dorpskern zonder haar landschappelijke karakter te verliezen. Het onlangs gerealiseerde dorpshuis is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast een gezellig café zijn hier ook de peuterspeelzaal en de basisschool gevestigd.

De bereikbaarheid

Vanuit Biest-Houtakker ben je binnen 5 tot 10 minuten in het centrum van Hilvarenbeek, Diessen óf Tilburg met meerdere supermarkten en winkels.
De snelwegen naar Eindhoven, Den Bosch en Breda zijn eenvoudig en snel te bereiken, maar liggen op voldoende afstand om er geen last van te hebben. Handig voor forenzen, hoewel de kans groot is dat je in deze omgeving liever thuis werkt.

De bebouwingsmogelijkheden

De bouwkavel is bestemd voor de bouw van één vrijstaande woning inclusief eventuele bijgebouwen. Voor uitgebreide bouwvoorschriften verwijzen wij u naar het bestemmingsplan ‘Beverakkers IV’, in te zien via ruimtelijkeplannen.nl. Hieronder een samenvatting van de belangrijkste voorschriften.
– Maximale nokhoogte: 11 m.
– Maximale goothoogte: 6 m.
– Maximale nokhoogte bijgebouwen: 5,5 m
– Maximale goothoogte bijgebouwen: 3 m

De woning dient te voldoen aan de redelijke eisen van welstand. In het plangebied is geen beeldkwaliteitsplan van kracht.

Wonen in het Land van de Hilver.

De bouwkavel maakt onderdeel uit van het project ‘Wonen in het Land van de Hilver’. Een project van Van der Weegen Bouwgroep en Leystromen. Meer informatie over dit project en andere bouwkavels vindt u op onze projectwebsite ‘Wonen in het Land van de Hilver’.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
n.v.t.

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen