Biest-Houtakker – Vossenhol – Bouwkavels
Vossenhol - Bouwkavels, 5084 HJ Biest-Houtakker
Vraagprijs € 297.000,- v.o.n.
Beschikbaar

Omschrijving:

Bouwkavels Vossenhol te Biest-Houtakker Aan het Vossenhol te Biest-Houtakker, bieden wij twee bouwkavels aan. De percelen worden vrij op naam verkocht (v.o.n.). De koopsom is derhalve inclusief omzetbelasting en notariskosten. Bouwkavel 3 heeft een oppervlakte van circa 815 m2 en de koopsom bedraagt € 297.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Charlotte van Pallandthof 78,
1628 ZH Hoorn
€ 250.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 2004
bestaande bouw
Woon opp. 129 m2
Inhoud 462 m3
Kamers 4
Groene Woud Kavel 7,
4731 Oudenbosch
€ 325.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2017
nieuwbouw
Woon opp. 150 m2
Inhoud 600 m3
Kamers 3
Groene Woud Kavel 7,
4731 Oudenbosch
Prijs op aanvraag
Woonhuis
n.v.t.

Omschrijving

Bouwkavels Vossenhol te Biest-Houtakker

Aan het Vossenhol te Biest-Houtakker, bieden wij twee bouwkavels aan. De percelen worden vrij op naam verkocht (v.o.n.). De koopsom is derhalve inclusief omzetbelasting en notariskosten. Bouwkavel 3 heeft een oppervlakte van circa 815 m2 en de koopsom bedraagt € 297.000,- v.o.n. Bouwkavel 4 heeft een oppervlakte van circa 850 m2, de koopsom van deze kavel bedraagt eveneens €297.000,- v.o.n.

De ligging

De bouwkavels liggen aan het Vossenhol, aan de rand van het dorp, vlakbij het Wilhelminakanaal. Het vossenhol is een van de oudste straten in Biest-Houtakker en heeft sinds de komst van het kanaal geen doorgaande functie meer. Aan het Vossenhol lag vroeger de Houtakker (bosje), waarna het dorp deels vernoemd is.
Het Vossenhol grenst aan een prachtig akkergebied dat doorkruist wordt door het nabijgelegen Spruitenstroompje. Zandpaden, kleinschalige bolakkers en houtwallen vormen hier sinds eeuwen een waardevol cultuurlandschap waar het heerlijk buitenspelen en wandelen is.
Alle getoonde foto’s zijn genomen binnen een straal van circa 50m van de bouwkavels.

Het dorp

Biest-Houtakker, gelegen aan het Wilhelminakanaal, telt momenteel circa 900 inwoners. Langzaam is de van oudsher agrarische gemeenschap veranderd in een moderne dorpskern zonder haar landschappelijke karakter te verliezen. Het onlangs gerealiseerde dorpshuis is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast een gezellig café zijn hier ook de peuterspeelzaal en de basisschool gevestigd.

De bereikbaarheid

Vanuit Biest-Houtakker ben je binnen 5 tot 10 minuten in het centrum van Hilvarenbeek, Diessen óf Tilburg met meerdere supermarkten en winkels.
De snelwegen naar Eindhoven, Den Bosch en Breda zijn eenvoudig en snel te bereiken, maar liggen op voldoende afstand om er geen last van te hebben. Handig voor forenzen, hoewel de kans groot is dat je in deze omgeving liever thuis werkt.

De bebouwingsmogelijkheden

De bouwkavels zijn bestemd voor de bouw van één vrijstaande woning per kavel inclusief eventuele bijgebouwen. Hieronder een samenvatting van de belangrijkste voorschriften.
– Maximale nokhoogte: 10 m.
– Maximale goothoogte: 6 m.
– Maximale diepte hoofdgebouw: 12m
– Maximale nokhoogte bijgebouwen: 5 m
– Maximale goothoogte bijgebouwen: 3 m

De woningen dient te voldoen aan de redelijke eisen van welstand. Er is geen beeldkwaliteitsplan van kracht.

Wonen in het Land van de Hilver.

De bouwkavel maakt onderdeel uit van het project ‘Wonen in het Land van de Hilver’. Een project van Van der Weegen Bouwgroep en Leystromen. Meer informatie over dit project vindt u op onze projectwebsite ‘Wonen in het land van de Hilver’.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
n.v.t.

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen