Breda – Van Slingelandtstraat
Van Slingelandtstraat, 4812 LB Breda
Vraagprijs € 33.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving:

Unieke parkeergelegenheid te koop. Het betreft hier een drietal naast elkaar gelegen parkeerplekken die ruimte bieden aan 3 tot 4 auto's. De vermelde prijs betreft de totaalprijs voor de 3 plekken tezamen Ideaal voor de verzamelaar van bijzondere auto's die het geld liever in zijn auto's stopt, dan in dure garageboxen.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Puccinistraat 21,
5049 GD Tilburg
€ 19.995,- v.o.n.
Woonhuis
bestaande bouw

Omschrijving

Unieke parkeergelegenheid te koop. Het betreft hier een drietal naast elkaar gelegen parkeerplekken die ruimte bieden aan 3 tot 4 auto’s. De vermelde prijs betreft de totaalprijs voor de 3 plekken tezamen

Ideaal voor de verzamelaar van bijzondere auto’s die het geld liever in zijn auto’s stopt, dan in dure garageboxen. Voor ongeveer de prijs van 1 garagebox in Boeimeer, heb je hier op steenworp afstand ruimte om 3 tot 4 auto’s droog te stallen. Bovendien staan de auto’s vorstvrij en is er een mogelijkheid om de auto’s bij te laden via een druppellader. De parkeerplekken zijn voorzien van een stopcontact met eigen tussenmeter.

De parkeerplekken liggen in een goed verzorgde parkeergarage in Breda Zuid-West aan de rand van de gewilde wijk Princenhage. Deze garage is gelegen onder een modern (koop-)appartementencomplex aan de Van Slingelandtstraat in Breda. De VVE is erg gezond.

De garage is alleen toegankelijk voor eigenaars of huurders van een parkeerplek. Dit zijn grotendeels bewoners van de bovenliggende appartementen.Toegang gaat via een roldeur met afstandsbediening. Mede wegens de goede sociale controle binnen het complex, staan je auto’s hier veilig.

Het gaat om de stallingsplaatsen 10, 11 en 12. De plekken liggen achterin de garage en afgescheiden van andere auto’s door een pilaar. Hierdoor staan ze beschermd tegen deuken en krassen. (zie foto 3)

In totaal hebben de parkeerplaatsen samen een oppervlakte van circa 40 m². Ik heb zelf enige tijd 2 auto’s geparkeerd (foto 1), later werden dat er 3 (foto 2) en zelfs een tijd 4 auto’s! (foto 5). Inmiddels heb ik zoveel auto’s dat ik ze in een loods neerzet. De plaatsen heb ik daarom te koop gezet.

De VVE bijdrage is bescheiden; deze bedraagt 11,52 euro per maand per plek. Totaal dus 34,56 euro voor de 3 plekken. Daarvan wordt bijvoorbeeld de automatische verlichting betaald en onderhoud aan de elektrische roldeur.

Uiteraard zijn de plekken ook uitstekend geschikt voor mensen die hun auto’s wel dagelijks gebruiken.

De plekken worden niet los van elkaar verkocht!

———————————————————————————————
Bezichtigingen, brochures en biedingen: Verkopers hebben ervoor gekozen de gegadigden zelf rond te leiden. Meer informatie over biedingen vind je in de digitale brochure. Een bezichtiging kan worden aangevraagd via Funda of via de website van de verkopende makelaar.
———————————————————————————————

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
bestaande bouw

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen