Diessen – Hoplaan – Bouwkavel 1.07a
Hoplaan - Bouwkavel 1.07a, 5087 SW Diessen
Vraagprijs € 199.000,- v.o.n.
Beschikbaar

Omschrijving:

Bouwkavel 1.07a te Baarschot (Diessen) Aan de Hoplaan, een rustige straat in het plangebied Brouwershof te Baarschot (Diessen) bieden wij u een bouwkavel aan van circa 537 m2 voor € 199.000,-. Deze bouwkavel is bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. Het perceel wordt vrij op naam verkocht (v.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Bedrijfsunits - Nieuwe Baan,
5076 Haaren
€ 15.000,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw
Bedrijfsunits - Bokslootdwarsweg,
7821 AV Emmen
€ 20.950,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw
Verkocht onder voorbehoud
Sint Sebastiaanstraat 16,
5341 LH Oss
€ 189.000,- k.k.
Appartement
Bouwjaar 1982
bestaande bouw
Woon opp. 89 m2
Inhoud 416 m3
Kamers 4

Omschrijving

Bouwkavel 1.07a te Baarschot (Diessen)

Aan de Hoplaan, een rustige straat in het plangebied Brouwershof te Baarschot (Diessen) bieden wij u een bouwkavel aan van circa 537 m2 voor € 199.000,-. Deze bouwkavel is bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. Het perceel wordt vrij op naam verkocht (v.o.n.). De koopsom is derhalve inclusief omzetbelasting (BTW) en notariskosten.

De ligging

De bouwkavel is gelegen in het plangebied Brouwershof te Baarschot (Diessen). Brouwershof is een groen en rustig woonwijkje. Het ligt weg van de doorgaande weg en wordt aan weerszijden omsloten door reeds bestaande lintbebouwing. Aan de zuidzijde opent het plan zich richting de talrijke weilanden en akkers die dit gebied kent.
Het stedenbouwkundig plan is zo opgezet dat de gevels van woningen niet in een rechte lijn komen te liggen, zodat af en toe open ruimten ontstaan in het openbaar gebied. Het beeldkwaliteit plan schrijft een sobere bouwstijl voor die aansluit bij de woningen in omgeving. Binnen het plangebied ligt de bouwkavel een ruim opgezette en groene laan.

Het dorp

Op steenworpafstand, ten zuiden van Diessen, ligt Baarschot, met ongeveer 220 inwoners de kleinste dorpskern van de gemeente Hilvarenbeek. Baarschot is gelegen tussen een onmetelijke hoeveelheid groen. Wie vanuit Baarschot de Reusel stroomopwaarts volgt komt al snel in uitlopers van grote natuurgebieden als landgoed De Utrecht en de Spreeuwelse Heide. Het is dan ook niet verwonderlijk dat toerisme en horeca tegenwoordig een belangrijk bestaansmiddel vormen binnen deze vanouds agrarische gemeenschap. Wie hier komt wonen, komt voor rust, ruimte, natuur en Brabantse gezelligheid.

De bereikbaarheid

Met de auto ben je vanuit Baarschot binnen 10 minuten in het centrum van Hilvarenbeek en binnen 20 minuten in Tilburg. Voor haar dagelijkse voorzieningen kunnen inwoners van Baarschot prima terecht in het nabijgelegen Diessen. Op nog geen 6 minuten fietsen ligt een basisschool.

De bebouwingsmogelijkheden

De bouwkavel is bestemd voor de bouw van één vrijstaande woning inclusief eventuele bijgebouwen. Voor uitgebreide bouwvoorschriften verwijzen wij u naar het bestemmingsplan ‘Brouwershof’, in te zien via ruimtelijkeplannen.nl.
Hieronder een samenvatting van de belangrijkste voorschriften.
– Maximale nokhoogte: 11 m.
– Maximale goothoogte: 6 m.
– Maximale nokhoogte bijgebouwen: 5,5 m
– Maximale goothoogte bijgebouwen: 3 m

De woning dient te voldoen aan de redelijke eisen van welstand. In het plangebied is een beeldkwaliteitsplan van kracht.

Wonen in het Land van de Hilver.

De bouwkavel maakt onderdeel uit van het project ‘Wonen in het Land van de Hilver’. Een project van Van der Weegen Bouwgroep en Leystromen. Meer informatie over dit project en andere bouwkavels vindt u op onze projectwebsite ‘Wonen in het Land van de Hilver’.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
n.v.t.

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen