Heukelum – Hoge Land III -Vrijstaande woning, kavel 10
Hoge Land III -Vrijstaande woning, kavel 10, 4161 Heukelum
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Onder optie

Omschrijving:

Droomt u van een royale vrijstaande woning? Een comfortabele en unieke plek met alle ruimte voor u en uw gezin? De gemeente West Betuwe verkoopt bouwkavels aan de rand van Hoge Land III, nabij de kruising Dwarsweg / Inzetter in Heukelum. Kavel 10 met een perceeloppervlakte van 510 m² is nog te koop! De nieuwbouwwijk Hoge Land III ligt aan de zuidwestzijde van Heukelum aan de rand van het omringende landschap.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Bedrijfsunits - Nieuwe Baan,
5076 Haaren
€ 15.000,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw
Bedrijfsunits - Bokslootdwarsweg,
7821 AV Emmen
€ 20.950,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw
Hoplaan - Bouwkavel 1.07a,
5087 SW Diessen
€ 199.000,- v.o.n.
Woonhuis
n.v.t.

Omschrijving

Droomt u van een royale vrijstaande woning? Een comfortabele en unieke plek met alle ruimte voor u en uw gezin?

De gemeente West Betuwe verkoopt bouwkavels aan de rand van Hoge Land III, nabij de kruising Dwarsweg / Inzetter in Heukelum. Kavel 10 met een perceeloppervlakte van 510 m² is nog te koop!

De nieuwbouwwijk Hoge Land III ligt aan de zuidwestzijde van Heukelum aan de rand van het omringende landschap. Dat omringende landschap bestaat voornamelijk uit weidegrond en kleine bosschages, doorkruist door watergangen.

In het plangebied is voor zowel starters als doorstromers in de huur- en koopsector gebouwd. In totaal bestaat de nieuwe wijk uit 45 woningen en 12 appartementen. Om de wijk compleet te maken worden nu de laatste twee kavels voor de bouw van een vrijstaande woning uitgegeven.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Dirk de Wilde of Carin Bentum van Team Vastgoed en Grond via telefoonnummer 0345- 72 88 02. U kunt ook mailen naar bouwkavels @westbetuwe .nl

Heeft u interesse in de bouwkavel?
Schrijf u dan in via westbetuwe.nl/bouwkavels

——————————————————————————————————-
Informatie, brochures en biedingen: Verkoper heeft ervoor gekozen alle gegadigden zelf te informeren en vragen te beantwoorden. Informatie kan worden aangevraagd via Funda of Digimakelaars.nl
——————————————————————————————————-

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
n.v.t.

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen