Heusden – Heusden Oost 2-onder-1-kapwoningen fase 1
Heusden Oost 2-onder-1-kapwoningen fase 1, 5725 DB Heusden
Vraagprijs € 284.500,- v.o.n.
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving:

Vrijstaande woningen, bungalows, twee-onder-een-kap-, rij- en hoekwoningen naar wens Heeft u geen zin of tijd om zelf te bouwen, maar wilt u wel een woning naar wens? Dan is het project SAMENBOUWEN.IN Asten-Heusden wellicht iets voor u! Aan de ruim opgezette straat Korenveld, gelegen in nieuwbouwplan Heusden Oost, is ruimte voor de bouw van 6 (semi-)bungalows, een tweekapper, rij- en hoekwoningen.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
126 m2
Aantal kamers
5

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Verkocht onder voorbehoud
Heusden Oost: de laatste hoekwoning fase 1,
5725 DB Heusden
€ 272.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 126 m2
Inhoud 461 m3
Kamers 5
Verkocht onder voorbehoud
Heusden Oost bungalows, de laatste,
5725 DB Heusden
€ 294.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 95 m2
Inhoud 373 m3
Kamers 3
Eekhof - Bouwkavel 1.08,
5084 GJ Biest-Houtakker
€ 239.000,- v.o.n.
Woonhuis
n.v.t.

Omschrijving

Vrijstaande woningen, bungalows, twee-onder-een-kap-, rij- en hoekwoningen naar wens

Heeft u geen zin of tijd om zelf te bouwen, maar wilt u wel een woning naar wens? Dan is het project SAMENBOUWEN.IN Asten-Heusden wellicht iets voor u!

Aan de ruim opgezette straat Korenveld, gelegen in nieuwbouwplan Heusden Oost, is ruimte voor de bouw van 6 (semi-)bungalows, een tweekapper, rij- en hoekwoningen. Bijzonder hieraan is dat deze naar wens van de toekomstige bewoners worden gerealiseerd. Hierdoor krijgt u heel veel vrijheid om uw eigen draai te geven aan uw (t)huis! Denk hierbij aan de indeling en de afwerking, maar ook de grootte van de woning.

Om u op weg te helpen heeft architect Willem Keeris bij iedere woning – met uitzondering van de vrijstaande woningen – een plattegrond ontworpen en voor de bungalows zelfs meerdere varianten ten aanzien van grootte. Daarnaast is de afwerking bepaald. De woning wordt in basis gasloos uitgevoerd en is voorzien van o.a. sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming en stompe deuren. Dit alles is meer dan in orde, maar wilt u het liever anders? Dat kan! Het doel is een woning die bij uw wensen past, zodat u klaar bent voor de toekomst. U bent dan ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij de architect.

Ook geïnteresseerden voor een vrijstaande woning zijn van harte welkom bij de architect. Op basis van de wensen van de toekomstige bewoners zal de architect een passend, eerste ontwerp maken.

HEUSDEN OOST
Wonen in Heusden Oost betekent wonen in het groen. Heusden Oost is dan wel aan de rand van Heusden gelegen, maar op vijf minuten loopafstand vind je een supermarkt, basisschool en kinderopvang. Daarnaast fiets je binnen 10 minuten naar het gezellige centrum van Asten en ben je met de auto in 10 minuten op de A67.

PRIJSVORMING
Wellicht heeft u in het verleden gelezen dat er voor deze woningen – toen nog met gasaansluiting – een bandbreedte ten aanzien van de v.o.n.-prijs is afgegeven. De twee-onder-een-kapwoning op een kavel van 194 m² zou tussen de € 275.000,- en 285.000,- v.o.n. kosten. Inmiddels is de definitieve prijs bekend en wij zijn blij u te kunnen melden dat de v.o.n.-prijs voor deze inmiddels gasloze woning binnen de hiervoor genoemde bandbreedte is gelegen. De koopsom van deze woning bedraagt namelijk € 284.500,- v.o.n.

Voor meer informatie over de diverse woningtypes en groottes, prijzen, afwerking en plattegronden wordt u verwezen naar de brochure. Deze kunt u aan de rechterzijde van deze pagina aanvragen. Uiteraard behoort het maken van een vrijblijvende afspraak ook tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2019
Bouwvorm
nieuwbouw

Indeling

Woonoppervlakte
126 m2
Perceeloppervlakte
194 m2
Inhoud
461 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur / berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Type
zadeldak
Materialen
pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Media

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen