Heusden – Heusden Oost: nieuwe rijwoningen
Heusden Oost: nieuwe rijwoningen, 5725 DB Heusden
Vraagprijs € 234.500,- v.o.n.
Beschikbaar

Omschrijving:

Vrijstaande woningen, bungalows, twee-onder-een-kap-, rij- en hoekwoningen naar wens Naar aanleiding van de vele vraag naar tussenwoningen en goedkopere hoekwoningen zijn deze nu beschikbaar! Heb je geen zin of tijd om zelf te bouwen, maar wil je wel een woning naar wens? Dan is het project SAMENBOUWEN.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
115 m2
Aantal kamers
5

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Oostwal 291,
5341 KN Oss
€ 209.000,- k.k.
Appartement
Bouwjaar 1998
bestaande bouw
Woon opp. 83 m2
Inhoud 255 m3
Kamers 3
Heusden Oost: de laatste hoekwoning,
5725 DB Heusden
€ 272.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 126 m2
Inhoud 461 m3
Kamers 5
Eekhof - Bouwkavel 1.08,
5084 GJ Biest-Houtakker
€ 239.000,- v.o.n.
Woonhuis
n.v.t.

Omschrijving

Vrijstaande woningen, bungalows, twee-onder-een-kap-, rij- en hoekwoningen naar wens

Naar aanleiding van de vele vraag naar tussenwoningen en goedkopere hoekwoningen zijn deze nu beschikbaar!

Heb je geen zin of tijd om zelf te bouwen, maar wil je wel een woning naar wens? Dan is het project SAMENBOUWEN.IN Asten-Heusden wellicht iets voor jou!

In de ruim opgezette wijk Heusden-Oost zullen aan Korenveld 6 (semi-)bungalows, een tweekapper en een driekapper gerealiseerd worden. Daarnaast is er inmiddels in beide zijstraten ruimte voor de bouw van rij- en hoekwoningen. Bijzonder aan al deze woningen is dat deze naar wens van de toekomstige bewoners worden gerealiseerd. Hierdoor krijg je heel veel vrijheid om je eigen draai te geven aan jouw (t)huis! Denk hierbij aan de indeling en de afwerking, maar ook de grootte van de woning.

Om jou op weg te helpen heeft architect Willem Keeris bij iedere woning – met uitzondering van de vrijstaande woningen – een plattegrond ontworpen en voor de bungalows zelfs meerdere varianten ten aanzien van grootte. Daarnaast is de afwerking bepaald. De woning wordt in basis gasloos uitgevoerd en is voorzien van o.a. sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming en stompe deuren. Dit alles is meer dan in orde, maar wil je het liever anders? Dat kan! Het doel is een woning die bij jouw wensen past, zodat je klaar bent voor de toekomst. Je bent dan ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij de architect.

Ook geïnteresseerden voor een vrijstaande woning zijn van harte welkom bij de architect. Op basis van de wensen van de toekomstige bewoners zal de architect een passend, eerste ontwerp maken.

HEUSDEN OOST
Wonen in Heusden Oost betekent wonen in het groen. Heusden Oost is dan wel aan de rand van Heusden gelegen, maar op vijf minuten loopafstand vind je een supermarkt, basisschool en kinderopvang. Daarnaast fiets je binnen 10 minuten naar het gezellige centrum van Asten en ben je met de auto in 10 minuten op de A67.

Voor meer informatie over de diverse woningtypes en groottes, prijzen, afwerking en plattegronden word je verwezen naar de brochure. Deze kun je aan de rechterzijde van deze pagina aanvragen. Uiteraard behoort het maken van een vrijblijvende afspraak ook tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
hoekwoning
Bouwjaar
2019
Bouwvorm
nieuwbouw

Indeling

Woonoppervlakte
115 m2
Perceeloppervlakte
113 m2
Inhoud
399 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur / berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Type
zadeldak
Materialen
pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Media

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen