Maarssen – Proostwetering 108
Proostwetering 108, 3604 DP Maarssen
Vraagprijs € 1.147,- per maand
Beschikbaar

Omschrijving:

VESTEDA VERHUURT Comfortabel drie-kamer appartement gelegen aan de Binnenvecht op de begane grond. De woonkamer heeft een prettige lichtinval en is speels in te richten. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon op het zuiden van circa 7m2 De keuken is modern uitgevoerd in wit tint met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, combi oven en koelkast met vrieslades.

Kenmerken:

Soort object
Appartement
Bouwjaar
2012
Woonoppervlakte
83 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Puccinistraat 21,
5049 GD Tilburg
€ 19.995,- v.o.n.
Woonhuis
bestaande bouw
Verhuurd onder voorbehoud
Samen bouwen in Oirschot, Heibloem- Kavel 8,
5689 AN Oirschot
€ 995,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2018
nieuwbouw
Woon opp. 89 m2
Inhoud 355 m3
Kamers 3
Lunersingel 73,
5245 CA Rosmalen
€ 1.134,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 131 m2
Inhoud 420 m3
Kamers 5

Omschrijving

VESTEDA VERHUURT

Comfortabel drie-kamer appartement gelegen aan de Binnenvecht op de begane grond. De woonkamer heeft een prettige lichtinval en is speels in te richten. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon op het zuiden van circa 7m2
De keuken is modern uitgevoerd in wit tint met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, combi oven en koelkast met vrieslades. De badkamer heeft een dubbele wastafel, ligbad en douche.

– hoogwaardig afwerkingsniveau met moderne keukens en badkamers
– parkeren is verplicht ter afname à € 80,- per maand

HUURVOORWAARDEN
– De huurperiode is voor onbepaalde tijd met een MINIMUM van 12 maanden. Hier kan niet van worden afgeweken.
– Uw bruto maandinkomen is minimaal 4x de huurprijs o.b.v. 1 persoon. Gaat u met twee personen (partners) huren dan dient het gezamenlijke bruto maandinkomen minimaal 4,5x de huurprijs te zijn.

Meer informatie over de huur- en toetsingsvoorwaarden vindt u op de website van Vesteda.

BEZICHTIGINGEN / INFORMATIE:
– Bezichtigingen kunnen ALLEEN op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur, dus niet ’s avonds of in het weekend.
– Telefonisch een bezichtiging plannen of informatie aanvragen is NIET mogelijk. Verhuurder heeft ervoor gekozen de gegadigden zelf rond te leiden en/of van informatie te voorzien. Een bezichtiging of informatie kan enkel worden aangevraagd via Funda of via de website van de verhurende makelaar.

ENGLISH – VIEWINGS / INFORMATION:
– Viewings can ONLY be scheduled on weekdays between 8:30am and 5:00pm. Appointments in the evenings or on weekends are not possible.
– Planning a viewing and/or requesting information by phone is NOT possible. The landlord has chosen to arrange all the viewings and provide information themselves. A viewing or information can only be requested through Funda or the website of the rental agent.

————————————————————————————————————

Huren te Op Buuren in Maarssen betekent wonen in ruime, moderne en goed onderhouden woningen welke gelegen zijn in 6 verschillende woongebouwen met een bijzondere architectuur. In Op Buuren staat ‘het dorpse wonen’ centraal in alles, geïnspireerd door de dorpen en landgoederen aan de Vecht. In woongebouw Soetendael zijn in totaal 42 appartementen gesitueerd en kijken uit of op de gracht of op de Vecht. Het gebouw bestaat uit 5 lagen en is voorzien van een lift en trappenhuis. Naast dat ieder appartement een inpandige berging met wasmachine aansluiting heeft is er een extra berging beschikbaar in het woongebouw. Parkeren is onder het woongebouw en verplicht ter afname. Huren in dit Vesteda woongebouw betekent dat u kiest voor modern en comfortabel woongenot. Vesteda verhuurt appartementen in de woongebouwen: Sluisoord, Cruydenborg, Hoogevecht, Neerbeek en Nieuw Vechtevoort.

Interieurfoto’s zijn van een gelijkwaardig appartement in hetzelfde complex. De afwerking kan hierdoor afwijken van de foto’s.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
portiekwoning
Bouwjaar
2012
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
aan water, in woonwijk, aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
83 m2
Inhoud
217 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Garage
garage mogelijk

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Huidig gebruik
Wonen
Huidige bestemming
Wonen

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen