Oirschot – Energiezuinige huurbungalow – Moorland-Oost
Energiezuinige huurbungalow - Moorland-Oost, 5689 AN Oirschot
Vraagprijs € 990,- per maand
Beschikbaar

Omschrijving:

Bent u op zoek naar een energiezuinige huurbungalow op korte afstand van het centrum van Oirschot? Dan is dit uw kans! Op een mooie locatie in de wijk Moorland-Oost worden 16 gasloze Nul-op-de-meter-woningen naar wens van de toekomstige bewoners gebouwd. Het plan bestaat uit 12 rijwoningen (voor starters), 3 koopbungalows (voor 55+ers) en 1 huurbungalow via concept OnsHuys.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
89 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Bungalow naar wens in Sint Anthonis –Type B,
5845 AH Sint Anthonis
€ 950,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2020
nieuwbouw
Woon opp. 80 m2
Inhoud 300 m3
Kamers 3
Bedrijfsunits - Nieuwe Baan,
5076 Haaren
€ 15.000,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw
Noorderhavenstraat 60,
7202 DE Zutphen
€ 1.085,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 123 m2
Inhoud 450 m3
Kamers 6

Omschrijving

Bent u op zoek naar een energiezuinige huurbungalow op korte afstand van het centrum van Oirschot? Dan is dit uw kans! Op een mooie locatie in de wijk Moorland-Oost worden 16 gasloze Nul-op-de-meter-woningen naar wens van de toekomstige bewoners gebouwd. Het plan bestaat uit 12 rijwoningen (voor starters), 3 koopbungalows (voor 55+ers) en 1 huurbungalow via concept OnsHuys. Het project is momenteel in aanbouw en wordt medio 2020 opgeleverd. Op dit moment is alleen de huurbungalow (bouwnummer 8) beschikbaar. Interesse? Wees er dan snel bij!

ENERGIEZUINIG NIEUWBOUWPROJECT
In de straat Heibloem in de bijna voltooide nieuwbouwwijk Moorland-Oost wordt een energiezuinig project gerealiseerd bestaande uit 16 Nul-op-de-meter-woningen. Een van de kenmerken van een nul-op-de-meterwoning is de uitstekende isolatie. Daardoor gaat in de winter weinig warmte verloren en blijft de temperatuur in de zomer aangenaam. Ook de ventilatie is goed geregeld: er is voldoende frisse lucht zonder tocht. De vloerverwarming met bijbehorende installaties zorgen voor een gelijkmatige, comfortabele warmte in huis. Op iedere woning liggen zonnepanelen. Deze leveren voldoende energie voor verwarming, ventilatie, warmwater- en stroomverbruik. Dat betekent dat uw energielasten bij gemiddeld verbruik nihil zullen zijn. Er is geen gasaansluiting; de woning is volledig elektrisch. Een woning die op de toekomst is gericht!

HUURBUNGALOW VOLGENS HUURCONCEPT ‘ONSHUYS’
Op dit moment is alleen de huurbungalow (bouwnummer 8) beschikbaar. Het betreft hierbij een geschakelde bungalow welke volledig gelijkvloers wordt uitgevoerd. Ideaal voor medioren en senioren! Zo beschikt de woning over een royale living met verhoogd plafond waardoor extra natuurlijk lichtinval de woonkamer bereikt. Voorts is er een open keuken met openslaande deuren naar de patiotuin. Daarnaast beschikt de woning over 2 slaapkamers, fraaie badkamer, techniek-/wasruimte en een separaat toilet. Op het ruime kavel van ca. 182 m2 bevindt zich tevens een houten prefab berging (ca. 6 m2). En dit alles voor een huurprijs van € 990,- per maand excl. water/elektra/energieprestatievergoeding. Bij het huurconcept OnsHuys investeert u als huurder door middel van een obligatielening in uw aanstaande huurwoning. Daarbij krijgt u een rentevergoeding van 3% op jaarbasis; een aantrekkelijk alternatief voor het reguliere sparen! Wilt u meer weten over het huurconcept? Download dan de brochure of neem contact met ons op.

DE OMGEVING
De wijk Moorland-Oost is de nieuwste wijk van Oirschot. In deze wijk zijn de laatste jaren enorm veel woningen en het nieuwe scholencomplex De Kempenhorst gebouwd, waardoor het plangebied momenteel de afrondende fase heeft bereikt. Met de invulling van het terrein aan de noordzijde van de Heibloem is de wijk nagenoeg gereed. Ondanks dat de wijk door het water van de dorpskern wordt gescheiden zijn de voorzieningen is het centrum van Oirschot met haar voorzieningen op korte afstand gelegen. Oirschot staat bekend als één van de aantrekkelijkste plaatsen in Noord-Brabant met ruim 300 rijks- en gemeentelijke monumenten omgeven door prachtige natuurgebieden. In het centrum van Oirschot is een grote variëteit aan winkels. Met zijn terrasjes, typisch Brabantse cafés, pannenkoekenhuizen en restaurants vormt de sfeervolle Markt een ontmoetingsplek bij uitstek. En Oirschot is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, plangebied Moorland ligt op korte afstand van de A58 richting Eindhoven en Tilburg.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het huren van de bungalow? Download dan de brochure of maak een vrijblijvende afspraak met Vastgoedregisseur.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
geschakelde woning
Bouwjaar
2020
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
89 m2
Perceeloppervlakte
182 m2
Inhoud
355 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Kwaliteit tuin
aan te leggen
Ligging hoofdtuin
noordoost

Bergruimte

Schuur / berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Type
lessenaardak
Materialen
pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen