Oirschot – Samen bouwen in Oirschot, Heibloem- Kavel 8
Samen bouwen in Oirschot, Heibloem- Kavel 8, 5689 AN Oirschot
Vraagprijs € 995,- per maand
Verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving:

Ben je op zoek naar een huurbungalow en wil je inspraak in het ontwerp/afwerking van je nieuwbouwwoning? Dan is dit je kans! Op een mooie locatie in de wijk Moorland-Oost worden 16 gasloze Nul-op-de-meter-woningen naar wens van de toekomstige bewoners gebouwd. Het plan bestaat uit 12 rijwoningen (voor starters), 3 koopbungalows (voor 55+ers) en 1 huurbungalow via concept OnsHuys.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
89 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Puccinistraat 21,
5049 GD Tilburg
€ 19.995,- v.o.n.
Woonhuis
bestaande bouw
Lunersingel 73,
5245 CA Rosmalen
€ 1.134,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 131 m2
Inhoud 420 m3
Kamers 5
Proostwetering 108,
3604 DP Maarssen
€ 1.147,- per maand
Appartement
Bouwjaar 2012
bestaande bouw
Woon opp. 83 m2
Inhoud 217 m3
Kamers 3

Omschrijving

Ben je op zoek naar een huurbungalow en wil je inspraak in het ontwerp/afwerking van je nieuwbouwwoning? Dan is dit je kans! Op een mooie locatie in de wijk Moorland-Oost worden 16 gasloze Nul-op-de-meter-woningen naar wens van de toekomstige bewoners gebouwd. Het plan bestaat uit 12 rijwoningen (voor starters), 3 koopbungalows (voor 55+ers) en 1 huurbungalow via concept OnsHuys. Op dit moment is nog maar één koopbungalow (nr. 1) en één huurbungalow (nr. 8) beschikbaar!

ENERGIEZUINIG NIEUWBOUWPROJECT
In de straat Heibloem in de bijna voltooide nieuwbouwwijk Moorland-Oost wordt een energiezuinig project gerealiseerd bestaande uit 16 Nul-op-de-meter-woningen. Een van de kenmerken van een nul-op-de-meterwoning is de uitstekende isolatie. Daardoor gaat in de winter weinig warmte verloren en blijft de temperatuur in de zomer aangenaam. Ook de ventilatie is goed geregeld: er is voldoende frisse lucht zonder tocht. De vloerverwarming met bijbehorende installaties zorgen voor een gelijkmatige, comfortabele warmte in huis. Op iedere woning liggen zonnepanelen. Deze leveren voldoende energie voor verwarming, ventilatie, warmwater- en stroomverbruik. Dat betekent dat je energielasten bij gemiddeld verbruik nihil zullen zijn. Er is geen gasaansluiting; de woning is volledig elektrisch. Een woning die op de toekomst gericht is.

NOG MAAR ÉÉN HUURBUNGALOW BESCHIKBAAR!
Op dit moment is er nog maar één huurbungalow beschikbaar, namelijk bouwnummer 8. Het betreft hierbij een geschakelde bungalow welke volledig gelijkvloers wordt uitgevoerd. Ideaal voor medioren en senioren! Zo beschikt de woning over een royale living met verhoogd plafond waardoor extra natuurlijk lichtinval de woonkamer bereikt. Voorts is er een open keuken met openslaande deuren naar de patiotuin. Daarnaast beschikt de woning over 2 slaapkamers, badkamer, techniek-/wasruimte en een separaat toilet. Op het ruime kavel van ca. 182 m2 bevindt zich tevens een houten prefab berging (ca. 6 m2). En dit alles voor een huurprijs van €995,- per maand excl. water/elektra. Als toekomstige huurder heb je tevens de mogelijkheid om de indeling te wijzigen en de afwerking op je wensen af te stemmen.

LIEVER KOPEN?
Naast deze huurwoningen worden er tevens koopwoningen binnen het plan gerealiseerd. Dit zijn rijwoningen (voor starters) en koopbungalows (voor 55+ers). Kijkend naar de koopwoningen is op dit moment alleen bouwnummer 1 nog beschikbaar. Het betreft hierbij een geschakelde bungalow welke op de hoek van het bouwperceel wordt gerealiseerd. De woning is uitermate geschikt voor 55+ers omdat de woning volledig gelijkvloers is. Aangezien de kosten voor de nul-op-de-meter maatregelen/installaties op dit moment nog niet bekend zijn, heeft de woning een indicatieve vrij-op-naam-prijs. Deze komt neer op circa €346.000,- V.O.N.
LET OP! JE KOMT ALLEEN VOOR DEZE WONING IN AANMERKING BIJ EEN MINIMALE LEEFTIJD VAN 55 JAAR!

DE OMGEVING
De wijk Moorland-Oost is de jongste wijk van Oirschot. In deze wijk zijn de laatste jaren enorm veel woningen en het nieuwe scholencomplex De Kempenhorst gebouwd, waardoor het plangebied momenteel de afrondende fase heeft bereikt. Met de invulling van het braakliggende terrein aan de noordzijde van de Heibloem is de wijk nagenoeg gereed. Ondanks dat de wijk door het water van de dorpskern wordt gescheiden zijn de voorzieningen is het centrum van Oirschot met haar voorzieningen op korte afstand gelegen. Oirschot staat bekend als één van de aantrekkelijkste plaatsen in Noord-Brabant met ruim 300 rijks- en gemeentelijke monumenten omgeven door prachtige natuurgebieden. In het centrum van Oirschot is een grote variëteit aan winkels. Met zijn terrasjes, typisch Brabantse cafés, pannenkoekenhuizen en restaurants vormt de sfeervolle Markt een ontmoetingsplek bij uitstek. En Oirschot is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, plangebied Moorland ligt op korte afstand van de A58 richting Eindhoven en Tilburg.

INTERESSE?
Heeft u interesse in de nog beschikbare koop- of huurbungalow? Maak dan een vrijblijvende afspraak of vraag de verkoopbrochure bij Vastgoedregisseur op.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
geschakelde woning
Bouwjaar
2018
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
89 m2
Perceeloppervlakte
182 m2
Inhoud
355 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel
Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Ligging hoofdtuin
noordoost

Bergruimte

Schuur / berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Type
lessenaardak
Materialen
pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen