Ringdijk 556, 2987 VZ Ridderkerk
Vraagprijs € 415.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving:

Schitterend appartement op de 2e woonetage met een panoramisch uitzicht op de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. Dankzij de brede glaspui is het panorama veel breder dan de rivier alleen waardoor Ridderkerk, Rotterdam en Capelle aan de overzijde van de rivier ook deel uitmaken van dit levende schilderij.

Kenmerken:

Soort object
Appartement
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
136 m2
Aantal kamers
4

Foto's:

Op kaart:

Vergelijkbare huizen:

Verkocht
Kraanbaan 354,
2951 JG Alblasserdam
€ 385.000 k.k.
Appartement
Bouwjaar 2011
Bestaande bouw
105m2 (woonoppervlakte)
322m3 (inhoud)
3 kamers
Scheepmakerspassage 34,
3011 VH Rotterdam
€ 365.000 k.k.
Appartement
Bouwjaar 2014
Bestaande bouw
84m2 (woonoppervlakte)
262m3 (inhoud)
3 kamers
Binnendamseweg 73,
3381 GB Giessenburg
€ 420.000 k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1966
Bestaande bouw
106m2 (woonoppervlakte)
365m3 (inhoud)
5 kamers

Omschrijving

Schitterend appartement op de 2e woonetage met een panoramisch uitzicht op de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. Dankzij de brede glaspui is het panorama veel breder dan de rivier alleen waardoor Ridderkerk, Rotterdam en Capelle aan de overzijde van de rivier ook deel uitmaken van dit levende schilderij.

Het Bordes is aan de Ringdijk gesitueerd, direct aan de Nieuwe Maas en centraal nabij winkelcentrum De Werf, aansluiting met Rotterdam en met uitvalswegen naar de A15/A16.

Entree in Het Bordes middels een videofoon toegankelijke hal met hoog plafond, veel ruimte en zowel een dubbele lift als een dubbel trappenhuis.

In de onderbouw van het complex beschikt dit appartement over een privé parkeerplaats in de garage en een privé berging.

Op de 2e verdieping zijn drie appartementen gesitueerd.

Dit complex is recent gebouwd (2011) en voorzien van fraaie hoge plafonds (2.60), hoge deuren (2.30), geluidsarme zwevende dekvloeren en draai/kiep ramen.

Entree in hal met entree naar de woonkeuken/woonkamer. De woonkamer is ruim 45 m² en geniet, dankzij de ramen welke tot op vloerniveau doorlopen, ook zittend op de bank het mooie uitzicht. Het balkon van 4.50×2.00 is middels een schuifpui bereikbaar. Het extra hoge glas zorgt ervoor dat je betrekkelijk snel uit de wind zit en toch het vrije uitzicht houdt.

De aangrenzende woonkeuken is ruim 15 m² groot en geniet dankzij dezelfde pui ook ongehinderd uitzicht. De keuken is voorzien van complete inbouwkeuken met eiland en met alle wenselijke apparatuur en fraai granieten werkblad.

Vanuit de gang zijn de slaapkamers en badkamer bereikbaar;

De slaapkamers zijn resp. 5.25 x 3.35 en 4.50 x 3.35 en 3.35 x 3.35m.

De badkamer van 3.00 x 2.25m is voorzien van witte wandtegels en antraciet vloertegels en uitgevoerd met inloopdouche, luxe wastafel, tweede zwevend closet en verwarming middels designradiator.

De separate toiletruimte is eveneens voorzien van zwevend closet, gelijke tegels als de badkamer en een fonteintje.

Vanuit de gang is ook de berging/bijkeuken toegankelijk van ca. 6 m² met cv-opstelling, wasmachine- en drogeropstelling en veel praktische bergruimte.

Dit in 2011 gebouwde appartementencomplex ligt aan het dijklint dat Ridderkerk met Rotterdam met elkaar verbindt. Het uitzicht blijft vrij en de ligging blijft uniek, zo direct aan het water.

De VvE is actief en financieel zeer gezond. Het complex verkeert in zeer goede staat mede dankzij een actief bestuur, goed onderhoud en bewoners welke zorgvuldig met het complex omgaan.

De Meetinstructie voor woningen is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wilt u dit appartement ook beleven? Bel dan voor een afspraak voor een bezichtiging, dat kan direct met Ruud Remans via 06-20035530.

——————————————————————————————————-
Bezichtigingen, brochures en biedingen: Verkopers hebben ervoor gekozen de gegadigden zelf rond te leiden. Meer informatie over biedingen vind je in de digitale brochure. Een bezichtiging kan worden aangevraagd via Funda of via de website van de verkopende makelaar.
——————————————————————————————————-

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort woning
portiekflat
Bouwjaar
2011
Bouwvorm
Nieuwbouw
Ligging
aan water, vrij uitzicht, open ligging

Indeling

Woonoppervlakte
136 m2
Inhoud
435m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Balkon
Ja

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Type C.V.-ketel
Intergas HR
Bouwjaar C.V.-ketel
2011
Isolatie
volledig geïsoleerd
Combiketel
ja
Brandstof
gas
Eigendom
eigendom

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / berging
box

Parkeergelegenheid

Garage
parkeerkelder

Overig

Permanente bewoning
ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte

Kaart / buurt

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Met het aanvragen van deze bezichtiging of brochure geef je toestemming voor het opnemen van je e-mailadres in ons e-mailbestand. Wij mailen gemiddeld 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseurs

Ik wil niet in het e-mailbestand worden opgenomen

Doe een bod


Verkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 245.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.


Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen