Ridderkerk – Ringdijk 616
Ringdijk 616, 2987 VZ Ridderkerk
Vraagprijs € 475.000,- k.k.
Beschikbaar

Omschrijving:

Bijzonder riant en erg smaakvol 4-kamer appartement op de 12e woonetage met schitterend panorama uitzicht De Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. In dit mooie wooncomplex Het Bordes is het aangenaam wonen. De middels videofoon afgesloten entree wordt goed onderhouden en via 2 liften en 2 trappen is het appartement toegankelijk.

Kenmerken:

Soort object
Appartement
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
138 m2
Aantal kamers
4

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Kapelstraat 28,
5366 BZ Megen
€ 549.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1928
bestaande bouw
Woon opp. 225 m2
Inhoud 1.050 m3
Kamers 6
Vrachelsestraat 36A,
4911 BJ Den Hout
€ 500.000,- k.k.
Woonhuis
n.v.t.
Puccinistraat 21,
5049 GD Tilburg
€ 19.995,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw

Omschrijving

Bijzonder riant en erg smaakvol 4-kamer appartement op de 12e woonetage met schitterend panorama uitzicht De Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam.

In dit mooie wooncomplex Het Bordes is het aangenaam wonen. De middels videofoon afgesloten entree wordt goed onderhouden en via 2 liften en 2 trappen is het appartement toegankelijk.

In de onder gelegen parkeergarage beschikt dit appartement over een privé parkeerplaats alsmede over een privé berging.

Dit complex is recent gebouwd en voorzien van fraaie hoge plafonds (2.60), hoge deuren (2.30), geluidsarme zwevende dekvloeren en draai/kiep ramen. Het appartement is nog bijna nieuw, is spoedig/flexibel opleverbaar, inclusief laminaat vloerafwerking, en inclusief glasvlies muurafwerking, complete keuken, luxe badkamer en toilet. Geheel woonklaar.

Op de verdieping biedt de hal toegang tot drie appartementen. Dit betreft het zuidwest gesitueerde C-type.

Entree in ruime gang met doorloop naar de mooie vierkante woonkamer van 46 m² (ca. 6.90 x 6.70) met dankzij de enorme glaspui een werkelijk schitterend panorama op de omgeving. De Nieuwe Maas is erg druk bevaren met een grote variatie aan schepen en tezamen de skyline van Rotterdam op de achtergrond geeft dit een schitterend levend decor waar u dagelijks van kunt genieten.

De aangrenzende keuken is deels open en voorzien van complete inbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon welke zuid west gesitueerd is. In de middag krijgt u de zon op het balkon en u ziet deze tot zonsondergang, dezelfde bezonning als de woonkamer en keuken. Het glas van het balkon is extra hoog zodat u sneller uit de wind zit. Het balkon is via de schuifpui toegankelijk en is groot ca. 4.50 x 2.00.

Drie slaapkamers van resp. 5.20×3.35 (eveneens rivierzicht), 4.50×3.35 en 3.35×3.35.

De badkamer is 3.00 x 2.25 en smaakvol betegeld met witte wandtegels en antraciet vloertegels. Uitgevoerd met inloopdouche, 2e toilet en brede wastafel met spiegel met geïntegreerde verlichting. Verwarming middels een designradiator.

De toiletruimte is gelijk betegeld als de badkamer en voorzien van zwevend closet en fonteintje.

De berging/bijkeuken is 6 m² groot en voorzien van cv-opstelling, wasmachine- en drogeropstelling en biedt veel (berg-) ruimte.

In de onderbouw beschikt dit appartement over een privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een privé berging voor de fiets etc.

De ligging is op loopafstand van winkelcentrum Het Anker met diverse wijkvoorzieningen, openbaar vervoer en snelle aansluiting op de A15/A16.

Interesse? Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

De Meetinstructie voor woningen is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

——————————————————————————————————-
Bezichtigingen, brochures en biedingen: Verkopers hebben ervoor gekozen de gegadigden zelf rond te leiden. Meer informatie over biedingen vind je in de digitale brochure. Een bezichtiging kan worden aangevraagd via Funda of Digimakelaars.nl of direct
——————————————————————————————————-

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
portiekflat
Bouwjaar
2011
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
138 m2
Inhoud
450 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
1
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / berging
box

Parkeergelegenheid

Garage
parkeerplaats

Dak

Type
plat dak
Materialen
bitumineuze dakbedekking

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen