Sint Anthonis – Bungalow naar wens in Sint Anthonis –Type B
Bungalow naar wens in Sint Anthonis –Type B, 5845 AH Sint Anthonis
Vraagprijs € 950,- per maand
Beschikbaar

Omschrijving:

Bungalow naar wens in Sint Anthonis – Type B, Huur Bent u op zoek naar een comfortabele bungalow met alle voorzieningen op de begane grond in Sint Anthonis? Dan is deze woning misschien wel iets voor u! OP DE BEEK Even ten noorden van het centrum van Sint Anthonis aan een rustige straat, gelegen tussen de Deken Molmanstraat, Oude Breestraat en Kleine Beekstraat en beter bekend als locatie Op de Beek, wordt op een fraaie plek een nieuwbouwplan gerealiseerd bestaande uit 9 bungalows.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Bedrijfsunits - Nieuwe Baan,
5076 Haaren
€ 15.000,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw
Noorderhavenstraat 60,
7202 DE Zutphen
€ 1.085,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 123 m2
Inhoud 450 m3
Kamers 6
Groote Bolwerk 72,
7202 AP Zutphen
€ 785,- per maand
Appartement
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 70 m2
Inhoud 200 m3
Kamers 3

Omschrijving

Bungalow naar wens in Sint Anthonis – Type B, Huur
Bent u op zoek naar een comfortabele bungalow met alle voorzieningen op de begane grond in Sint Anthonis? Dan is deze woning misschien wel iets voor u!

OP DE BEEK
Even ten noorden van het centrum van Sint Anthonis aan een rustige straat, gelegen tussen de Deken Molmanstraat, Oude Breestraat en Kleine Beekstraat en beter bekend als locatie Op de Beek, wordt op een fraaie plek een nieuwbouwplan gerealiseerd bestaande uit 9 bungalows.

Het woningtype is uitermate geschikt voor medioren en senioren, aangezien alle functies zich op de begane grond van de woning bevinden. Hoe de woningen er van binnen uit komen te zien, wordt mede door de toekomstige bewoner bepaald, misschien wel door u! In basis beschikt iedere woning o.a. over een keuken en woonkamer, badkamer, separaat toilet, twee ruime slaapkamers en (separate)berging, waarbij de ruimtes zodanig zijn ontworpen dat u ook in de toekomst goed uit de voeten kunt.

Bijzonder aan het project is dat u uw eigen draai kunt geven aan uw toekomstige (t)huis. Om u op weg te helpen heeft de architect een ontwerp voor u gemaakt. Als toekomstige bewoner heeft u de mogelijkheid om de indeling te wijzigen en de afwerking op uw wensen af te stemmen. Gedurende het gehele proces wordt u deskundig begeleid door Vastgoedregisseur. Zij zorgen ervoor dat het proces overzichtelijk verloopt, zodat u alleen keuzes hoeft te maken die van uw toekomstige huis uw thuis maken.

De woning wordt uiteraard goed afgewerkt en voorzien van kunststof kozijnen, vloerverwarming als hoofdverwarming en sanitair van Villeroy & Boch.
Tot slot beschikken alle woningen over een eigen parkeerplaats waarbij enkele percelen zelfs door middel van een achterom bereikbaar zijn.

Naast koopwoningen worden er ook 2 bungalows te huur aangeboden volgens het concept OnsHuys. Hierbij investeert u door middel van een obligatielening in uw aanstaande huurwoning. Daarbij krijgt u een rentevergoeding van 3% op jaarbasis; een aantrekkelijk alternatief voor het reguliere sparen! Voor meer informatie over het huurconcept, kunt u de website www.onshuys.in bezoeken.

LOCATIE
De woningen zijn prachtig gelegen tegenover een groenvoorziening die in samenspraak met de buurtbewoners mag worden ingericht. Wie kiest voor wonen op locatie Op de Beek, kiest voor het comfort van nieuwbouw in het hart van Sint Anthonis met alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
geschakelde woning
Kwaliteit woning
normaal
Bouwjaar
2020
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan park, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
80 m2
Perceeloppervlakte
171 m2
Inhoud
300 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin
Kwaliteit tuin
aan te leggen

Bergruimte

Schuur / berging
aangebouwd hout

Parkeergelegenheid

Garage
parkeerplaats

Dak

Type
plat dak
Materialen
bitumineuze dakbedekking

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Media

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen