Sint Anthonis – Samen bouwen Sint Anthonis
Samen bouwen Sint Anthonis, 5845 AL Sint Anthonis
Vraagprijs € 985,- per maand
Beschikbaar

Omschrijving:

Bent u op zoek naar een huurbungalow met alle voorzieningen op de begane grond in Sint Anthonis? Dat is deze woning misschien wel iets voor u! DE SPRENKEL FASE II In Sint Anthonis is ruimte voor de bouw van 8 (patio)bungalows, waarvan 2 huurwoningen. Even ten noorden van het centrum van Sint Anthonis, gelegen tussen de Pastoor van Delftlaan en de Peter Zuidstraat en beter bekend als het terrein van de oude landbouwschool, wordt fase II van nieuwbouwplan De Sprenkel gerealiseerd bestaande uit 8 bungalows waarvan 6 koop- en 2 huurbungalows.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Puccinistraat 21,
5049 GD Tilburg
€ 19.995,- v.o.n.
Woonhuis
bestaande bouw
Verhuurd onder voorbehoud
Samen bouwen in Oirschot, Heibloem- Kavel 8,
5689 AN Oirschot
€ 995,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2018
nieuwbouw
Woon opp. 89 m2
Inhoud 355 m3
Kamers 3
Brevierstraat 73,
5057 EK Berkel-Enschot
€ 995,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 120 m2
Inhoud 385 m3
Kamers 4

Omschrijving

Bent u op zoek naar een huurbungalow met alle voorzieningen op de begane grond in Sint Anthonis? Dat is deze woning misschien wel iets voor u!

DE SPRENKEL FASE II
In Sint Anthonis is ruimte voor de bouw van 8 (patio)bungalows, waarvan 2 huurwoningen. Even ten noorden van het centrum van Sint Anthonis, gelegen tussen de Pastoor van Delftlaan en de Peter Zuidstraat en beter bekend als het terrein van de oude landbouwschool, wordt fase II van nieuwbouwplan De Sprenkel gerealiseerd bestaande uit 8 bungalows waarvan 6 koop- en 2 huurbungalows. Één van de 2 huurwoningen is nog beschikbaar. Wie kiest voor wonen in De Sprenkel kiest voor het comfort van nieuwbouw in het hart van Sint Anthonis met alle voorzieningen binnen handbereik.

Het woningtype is uitermate geschikt voor medioren en senioren, aangezien alle functies zich op de begane grond van de woning bevinden. Hoe de woningen er van binnen uit komen te zien, wordt mede door door de toekomstige huurder bepaald. Misschien wel door u! In basis beschikt iedere woning o.a. over een keuken en woonkamer, badkamer, separaat toilet, twee ruime slaapkamers en bergingen, waarbij de ruimtes zo zijn ontworpen dat iemand met een rolstoel ook goed vooruit kan. Tevens beschikt de woning over een tuin met een goede bezonning.

NOG MAAR ÉÉN HUURBUNGALOW BESCHIKAAR!
Als toekomstige huurder heeft u de mogelijkheid om de indeling te wijzigen en de afwerking op uw wensen af te stemmen. Gedurende het gehele proces wordt u deskundig begeleid door Vastgoedregisseur. Zij zorgen ervoor dat het proces overzichtelijk verloopt, zodat u alleen keuzes hoeft te maken die van uw toekomstige huis uw thuis maken.

In het project is nog één huurwoning beschikbaar, namelijk bouwkavel 5, met een huurprijs van 985,- per maand (excl. g/w/l). De woning wordt gebouwd met oog voor onderhoudsvriendelijke materialen.

De toekomstige huurder heeft inspraak in het woningontwerp en investeert € 25.000,- door middel van een obligatielening in de aanstaande huurwoning met een rentevergoeding van 3% op jaarbasis. Dat is op dit moment een heel aantrekkelijk alternatief voor het reguliere sparen! Voor meer informatie over de huurwoningen neemt u contact met ons op (Let op: u belegt buiten AFM toezicht. Geen prospectusplicht).

LIEVER KOPEN?
Binnen dit project zijn alle koopwoningen inmiddels gereserveerd. Gezien de vraag naar dit type woningen onderzoekt Vastgoedregisseur momenteel de mogelijkheden voor het bouwen van patiobungalows op een locatie elders binnen de gemeente. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u uw contactgegevens aan ons doorgeven . Op het moment dat Vastgoedregisseur een vergelijkbaar project opstart in Sint Anthonis dan wordt u hiervan als eerste op de hoogte gesteld.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
tussenwoning
Kwaliteit woning
normaal
Bouwjaar
2018
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
85 m2
Perceeloppervlakte
195 m2
Inhoud
315 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Isolatie
volledig geïsoleerd
Combiketel
Ja
Brandstof
gas
Eigendom
huur

Buitenruimte

Tuin
patio/atrium
Hoofdtuin
patio/atrium
Ligging hoofdtuin
zuid

Bergruimte

Schuur / berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Type
plat dak
Materialen
bitumineuze dakbedekking

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Media

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen