Son En Breugel – Energiezuinige huurbungalow – De Gentiaan
Energiezuinige huurbungalow - De Gentiaan, 5691 HB Son En Breugel
Vraagprijs € 985,- per maand
Onder optie

Omschrijving:

ENERGIEZUINIGE HUURBUNGALOW – DE GENTIAAN Bent u op zoek naar een nieuwe energiezuinige huurbungalow in een groenrijke woonomgeving nabij het centrum van Son en Breugel? Dan is dit uw kans! Aan de IJssellaan - in de wijk ‘De Gentiaan’ – worden namelijk 28 woningen gebouwd bestaande uit rijwoningen, vrijstaand geschakelde woningen en (semi)bungalows waaronder vijf huurbungalows volgens het huurconcept OnsHuys.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
90 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Bungalow naar wens in Sint Anthonis –Type B,
5845 AH Sint Anthonis
€ 950,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2020
nieuwbouw
Woon opp. 80 m2
Inhoud 300 m3
Kamers 3
Bedrijfsunits - Nieuwe Baan,
5076 Haaren
€ 15.000,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw
Noorderhavenstraat 60,
7202 DE Zutphen
€ 1.085,- per maand
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 123 m2
Inhoud 450 m3
Kamers 6

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE HUURBUNGALOW – DE GENTIAAN

Bent u op zoek naar een nieuwe energiezuinige huurbungalow in een groenrijke woonomgeving nabij het centrum van Son en Breugel? Dan is dit uw kans! Aan de IJssellaan – in de wijk ‘De Gentiaan’ – worden namelijk 28 woningen gebouwd bestaande uit rijwoningen, vrijstaand geschakelde woningen en (semi)bungalows waaronder vijf huurbungalows volgens het huurconcept OnsHuys. Op dit moment is er nog maar één huurbungalow beschikbaar. Wees er snel bij, want in het 2e kwartaal van 2020 wordt er gestart met de bouw!

DE LOCATIE EN OMGEVING
Het plangebied is gelegen in De Gentiaan en specifiek betreft het de locatie waar voorheen basisschool ‘De Gentiaan’ stond. Deze basisschool is gesloopt en een stukje verderop is hiervoor de nieuwe basisschool ‘De Bloktempel’ in de plaats gekomen. In het vrijgekomen gebied worden 28 nieuwe woningen gebouwd. Een unieke plek om te wonen! Het nieuwe woongebied wordt namelijk gerealiseerd in een setting van een parkachtig bos, waarbij het landschap en wonen naadloos in elkaar over lopen. En dit alles in de ruim opgezette woonwijk ‘De Gentiaan’, welke gunstig is gelegen ten noorden van het centrum van Son en waarbij alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Son en Breugel heeft een groot aanbod aan natuurschoon, waaronder de Sonse Bergen, het Oud Meer en het Dommeldal. In het hart van Son vindt u een aantrekkelijk winkelcentrum, diverse eetgelegenheden, gezellige terrassen, een theater en verschillende sportvoorzieningen. Ook bent u zó op de ontsluitingswegen (A50 en A2) richting Ekkersrijt, Eindhoven en Best. Hartje Eindhoven is maar een kwartiertje rijden. Overal dichtbij!

HET NIEUWBOUWPROJECT
Bijzonder aan dit project is dat de woningen naar wens van de toekomstige bewoners worden ontwikkeld. Inmiddels zijn de woningontwerpen definitief, de materiaalkeuzes gemaakt en is er een aannemer geselecteerd die de woningen zal gaan bouwen. De architectuur van de woningen is eigentijds en open, kubistisch vormgegeven en met platte daken. Door de vormgeving en het kleur- en materiaalgebruik van de woningen krijgt het woongebied een eigen identiteit ten opzichte van de omliggende woningen van o.a. de IJssellaan. Het project beschikt over een keurig afwerkingsniveau met een combinatie van mooie materialen zoals beige-lichtgrijze bakstenen, zwartgrijze aluminium buitenkozijnen, houten gevelbekleding en af en toe een frans balkon. Aan de binnenzijde heeft u de mogelijkheid om de afwerking nog verder op uw wensen af te stemmen.

PATIOBUNGALOWS (HUUR)
Naast koopwoningen worden er een vijftal patiobungalows (kavelnummers 4, 10, 17, 23 en 27) te huur aangeboden met een basishuurprijs tot maximaal € 1.000,- per maand (exclusief water, elektra en energieprestatievergoeding) volgens het huurconcept OnsHuys. Hierbij investeert u door middel van een obligatielening in uw aanstaande huurwoning. Daarbij krijgt u een rentevergoeding van 3% op jaarbasis; een aantrekkelijk alternatief voor het reguliere sparen!

Van de vijf huurbungalows is er op dit moment nog maar één beschikbaar. Het betreft hierbij de patiobungalow op kavel 4. De royale huurbungalows (inhoud ca. 403 m3) bestaan uit één bouwlaag waardoor alle hoofdfuncties zich op de begane grond bevinden. Ideaal voor medioren of senioren! Zo beschikt de woning over een royale woonkamer met open keuken welke standaard wordt voorzien van een nette, complete keukeninrichting. Verder vindt u hier een ontvangsthal met toiletruimte en meterkast. Daarnaast beschikt de woning over twee slaapkamers, een ruime berging met technische installaties en een betegelde badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en een hangcloset. Via de schuifpuien in de woonkamer en slaapkamer heeft u toegang tot de achtertuin.

DUURZAAMHEID
Het gehele plangebied wordt duurzaam opgezet waarbij energieneutrale woningen (EPC=0) worden gerealiseerd. Hierbij wordt het gebouwgebonden energieverbruik van de woning (verwarming, ventilatie en warmwater) gedekt met duurzame energie. Dit wordt bereikt door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen (luchtwarmtepomp, zonnepanelen en WTW-ventilatiesysteem). Eén van de kenmerken hierbij is een goede isolatie en ventilatie van de woning. Daarbij zorgt de vloerverwarming in combinatie met de luchtwarmtepomp voor een gelijkmatige, comfortabele warmte in huis. Er is geen gasaansluiting; de woning is volledig elektrisch. Een woning die op de toekomst is gericht!

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze huurbungalow? Download dan de brochure en neem contact op met Vastgoedregisseur voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
hoekwoning
Bouwjaar
2021
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, in bosrijke omgeving

Indeling

Woonoppervlakte
90 m2
Perceeloppervlakte
168 m2
Inhoud
403 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Kwaliteit tuin
aan te leggen
Ligging hoofdtuin
zuid

Bergruimte

Schuur / berging
inpandig

Parkeergelegenheid

Garage
parkeerplaats

Dak

Type
plat dak
Materialen
bitumineuze dakbedekking

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen