Valkenswaard – Bungalow 1, Maastrichterweg-Molenstraat
Bungalow 1, Maastrichterweg-Molenstraat, 5554 JN Valkenswaard
Vraagprijs € 495.000,- v.o.n.
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving:

Bent u op zoek naar een luxe toekomstbestendige woning in het centrum van Valkenswaard? Dan is dit uw kans! Binnen dit nieuwbouwplan worden namelijk 5 royale vrijstaand geschakelde bungalows gerealiseerd op een fraaie locatie die het centrum van Valkenswaard rijk is. Het betreft de groenrijke locatie tussen de Molenstraat en de Maastrichterweg, met de bakker op de hoek en een parkje ten noorden van het plan.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
124 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Kapelstraat 28,
5366 BZ Megen
€ 549.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1928
bestaande bouw
Woon opp. 225 m2
Inhoud 1.050 m3
Kamers 6
Verkocht onder voorbehoud
Bungalow 2, Maastrichterweg-Molenstraat,
5554 JN Valkenswaard
€ 469.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 107 m2
Inhoud 550 m3
Kamers 3
Verkocht onder voorbehoud
Bungalow 4, Maastrichterweg-Molenstraat,
5554 JN Valkenswaard
€ 545.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 149 m2
Inhoud 655 m3
Kamers 3

Omschrijving

Bent u op zoek naar een luxe toekomstbestendige woning in het centrum van Valkenswaard? Dan is dit uw kans! Binnen dit nieuwbouwplan worden namelijk 5 royale vrijstaand geschakelde bungalows gerealiseerd op een fraaie locatie die het centrum van Valkenswaard rijk is. Het betreft de groenrijke locatie tussen de Molenstraat en de Maastrichterweg, met de bakker op de hoek en een parkje ten noorden van het plan. Voor velen een bekende plek omdat hier in het verleden Café De Mossel heeft gestaan.

”ANDERS” WONEN
U denkt na over ‘anders’ wonen. Het aantal slaapkamers mag bijvoorbeeld minder en ook die grote tuin mag gerust een stukje kleiner. Met het oog op de toekomst wilt u graag gelijkvloers kunnen wonen waarbij u – in tegenstelling tot een appartement – graag van een eigen privacybiedende tuin wilt blijven genieten. Een unieke en veelgevraagde combinatie die u hierbij wordt geboden!

In dit nieuwbouwplan worden namelijk 5 luxe en comfortabele vrijstaand geschakelde bungalows gerealiseerd. Een bungalow is uitermate geschikt voor medioren en senioren, omdat wonen én slapen gelijkvloers plaatsvindt. Het nieuwbouwplan omvat 3 volledig gelijkvloerse bungalows (nr. 1, 2 en 3) waarbij het verhoogd plafond in de woonkamer voor extra sfeer zorgt. Daarnaast worden er twee semibungalows (nr. 4 en 5) gerealiseerd die over een extra volwaardige verdieping beschikken. Ideaal voor eventuele logés! Door deze variatie met verschillende dakvormen ontstaat aan de buitenzijde een speelse en aantrekkelijke uitstraling.

Ook aan de binnenzijde van de woningen wordt niets aan het toeval overgelaten. Zo is er door de architecte een plattegrond bedacht met de opvatting om royale, comfortabele en veilige woningen te realiseren. Iemand met een rolstoel kan hierdoor dus ook goed vooruit. Bijzonder is dat het woongedeelte in open verbinding staat met de tuin en de grote raamkozijnen zorgen voor veel lichtinval. Het uitgangspunt is dus meer dan in orde, denk hierbij o.a. aan:
• Royale woonkamer, slaapkamer(s) en badkamer op de begane grond;
• Luxueuze keuken, badkamer en gastentoilet die eventueel nog verder naar wens kan worden afgestemd;
• Inpandige garage/berging;
• Ruime, privacybiedende tuin;
• Parkeerplaats op eigen terrein;
• All-electric, dus zonder gasaansluiting;
• Kortom; u bent klaar voor de toekomst!

OMGEVING
Bijzonder aan deze locatie is dat de woningen op loofafstand van het centrum – met haar vele voorzieningen – komen te liggen. Prettig wanneer u wilt winkelen, uitgaan of het theater wilt bezoeken. Het buitengebied en de diverse natuurgebieden bevinden zich op een steenworp afstand en bieden u toegang tot de vele prachtige wandel- en fietsroutes. Op loopafstand bevinden zich ook de verbindingen met het openbaar vervoer. Daarnaast bent u met de auto binnen 10 minuten op het wegennet rondom Eindhoven (A2 en A67).

INTERESSE?
Voor meer informatie kunt u op Funda de informatiebrochure downloaden of contact opnemen met initiatiefnemer Vastgoedregisseur B.V.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
geschakelde woning
Bouwjaar
2019
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan rustige weg, in centrum

Indeling

Woonoppervlakte
124 m2
Perceeloppervlakte
256 m2
Inhoud
618 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
patio/atrium
Hoofdtuin
patio/atrium
Ligging hoofdtuin
noordwest

Parkeergelegenheid

Garage
inpandig
Totaal aantal
1

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen