Valkenswaard – Fraaie gasloze bungalows naar wens
Fraaie gasloze bungalows naar wens, 5554 JN Valkenswaard
Vraagprijs € 449.000,- v.o.n.
Beschikbaar

Omschrijving:

Altijd al levensloopbestendig, tegen het centrum, in het groen, gasloos én naar wens willen wonen? Dan is dit uw kans! HET PROJECT Op een mooie locatie tussen de Molenstraat en Maastrichterweg te Valkenswaard worden 5 (semi-)bungalows gerealiseerd. Dit woningtype is uitermate geschikt voor medioren en senioren, aangezien de hoofdfuncties van de woning zich op de begane grond bevinden.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
137 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Vrachelsestraat 36A,
4911 BJ Den Hout
€ 500.000,- k.k.
Woonhuis
n.v.t.
Puccinistraat 21,
5049 GD Tilburg
€ 19.995,- v.o.n.
Woonhuis
bestaande bouw
Hanetangerweg 6,
9561 PE Ter Apel
€ 450.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1900
bestaande bouw
Woon opp. 430 m2
Inhoud 2.575 m3
Kamers 24

Omschrijving

Altijd al levensloopbestendig, tegen het centrum, in het groen, gasloos én naar wens willen wonen? Dan is dit uw kans!

HET PROJECT
Op een mooie locatie tussen de Molenstraat en Maastrichterweg te Valkenswaard worden 5 (semi-)bungalows gerealiseerd. Dit woningtype is uitermate geschikt voor medioren en senioren, aangezien de hoofdfuncties van de woning zich op de begane grond bevinden. Bijzonder aan dit project is dat de woningen naar wens van de toekomstige bewoner(s) worden gerealiseerd.

Uitgangspunt is een woning die royaal, comfortabel en veilig is. Denk hierbij aan een royale keuken en woonkamer, meer dan voldoende ruimte voor 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van sanitair van Villeroy & Boch op de begane grond. Daarnaast beschikken de woningen over een inpandige berging en/of garage, een parkeerplaats op eigen terrein en een tuin van mooi formaat. De afwerking en de plattegronden zijn meer dan in orde, maar wilt u het liever anders? Dat kan! U bent van harte welkom bij architect Margriet Eugelink om uw wensen kenbaar te maken. Het doel is een woning die bij uw wensen past én klaar is voor de toekomst. Kiest u voor een nieuwbouw bungalow, dan kiest u ook voor relatief lagere energielasten en wonen zonder maandelijkse servicekosten.

OMGEVING
De locatie bevindt zich op loopafstand van het centrum van Valkenswaard. Prettig wanneer u wilt winkelen, uitgaan of het theater wilt bezoeken. Het buitengebied en de diverse natuurgebieden bevinden zich op een steenworp afstand en bieden u toegang tot de vele prachtige wandel- en fietsroutes. Op loopafstand bevinden zich ook de verbindingen met het openbaar vervoer. Daarnaast bent u met de auto binnen 10 minuten op het wegennet rondom Eindhoven (A2 en A67).

Een bungalow is beschikbaar vanaf € 449.000,- v.o.n. Laat uw gegevens achter, zodat wij u de brochure kunnen toesturen op het moment dat de plattegronden beschikbaar zijn.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
geschakelde woning
Kwaliteit woning
luxe
Bouwjaar
2019
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan rustige weg

Indeling

Woonoppervlakte
137 m2
Perceeloppervlakte
230 m2
Inhoud
525 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
0
Aantal verdiepingen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
patio/atrium
Hoofdtuin
patio/atrium
Ligging hoofdtuin
oost

Parkeergelegenheid

Garage
inpandig
Totaal aantal
1

Dak

Type
plat dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Media

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen