Vlijmen – Energiezuinige tussenwoning – Geerpark
Energiezuinige tussenwoning – Geerpark, 5251 Vlijmen
Vraagprijs € 257.500,- v.o.n.
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving:

Energiezuinige tussenwoning - Geerpark Ben je op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning in een bijzondere en duurzame woonomgeving? Dan is dit je kans! In de jonge en groene woonwijk ‘Geerpark’ wordt in de nieuwe fase ‘Tot Morgen’, ten noorden van het centrale park, een nieuwbouwplan van in totaal zestien woningen gerealiseerd bestaande uit acht rijwoningen en acht patiobungalows.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
111 m2
Aantal kamers
5

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Oostwal 291,
5341 KN Oss
€ 209.000,- k.k.
Appartement
Bouwjaar 1998
bestaande bouw
Woon opp. 83 m2
Inhoud 255 m3
Kamers 3
Charlotte van Pallandthof 78,
1628 ZH Hoorn
€ 250.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 2004
bestaande bouw
Woon opp. 129 m2
Inhoud 462 m3
Kamers 4
Bovendorpsstraat 2+ 2B,
7038 CJ Zeddam
€ 275.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1950
bestaande bouw
Woon opp. 211 m2
Inhoud 701 m3
Kamers 9

Omschrijving

Energiezuinige tussenwoning – Geerpark

Ben je op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning in een bijzondere en duurzame woonomgeving? Dan is dit je kans! In de jonge en groene woonwijk ‘Geerpark’ wordt in de nieuwe fase ‘Tot Morgen’, ten noorden van het centrale park, een nieuwbouwplan van in totaal zestien woningen gerealiseerd bestaande uit acht rijwoningen en acht patiobungalows. Bijzonder daarbij is dat het uitsluitend Nul-op-de-meter (NOM) woningen betreft wat ten goede komt aan jouw energierekening. Er zijn nog maar enkele rijwoningen beschikbaar! Wees er snel bij, want start bouw staat geprognotiseerd op eind 2019/begin 2020.

ENERGIEZUINIG NIEUWBOUWPROJECT
Om aan te sluiten bij de ambitie van deze duurzame woonwijk worden alle woningen als ‘Nul-op-de-meter’ uitgevoerd. Door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen (luchtwarmtepomp, zonnepanelen en WTW-ventilatiesysteem) kan hierbij het netto energiegebruik van de woning op jaarbasis gemiddeld tot nul worden gereduceerd. Eén van de kenmerken hierbij is de uitstekende isolatie en luchtdichtheid van de woning. Daardoor gaat in de winter weinig warmte verloren en blijft de temperatuur in de zomer aangenaam. Ook de ventilatie is goed geregeld: er is voldoende frisse lucht zonder tocht. De vloerverwarming met bijbehorende installaties zorgen voor een gelijkmatige, comfortabele warmte in huis. Er is geen gasaansluiting; de woning is volledig elektrisch. Een woning die op de toekomst is gericht!

NOG MAAR ENKELE RIJWONINGEN BESCHIKBAAR!
Op dit moment zijn er nog maar enkele rijwoningen (vanaf €257.500,- vrij op naam) beschikbaar. Informeer bij SAMENBOUWEN.IN naar de exacte stand van zaken. De rijwoningen zijn zeer ruim van opzet en beschikken over een keurig afwerkniveau. Zo krijgen de woningen een prachtige landelijke uitstraling, mede door het gemêleerde metselwerk, antracieten kunststof kozijnen, deels houten gevelbekleding en de fraaie keramische dakpannen.

Op de begane grond is een royale living met open keuken aan de voorzijde en grote raamkozijnen aan de achterzijde van de woning. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd welke volledig wordt betegeld en voorzien van keurig sanitair van Villeroy & Boch. Op de tweede verdieping is een grote zolderruimte met technische installaties. Voorts is de royale achtertuin gesitueerd op het zonnige zuiden en beschikt het over een houten tuinberging.

Zoals je ziet is de basis al meer dan goed, maar daarnaast is het ook nog mogelijk om de indeling/afwerking op jouw wensen af te stemmen of extra wensen (zoals een uitbouw, terrasoverkapping, dakraam, etc.) aan de woning toe te voegen.

DE OMGEVING
In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek.

INTERESSE?
Heb jij interesse in één van de rijwoningen? Vraag dan de brochure bij ons op of maak een vrijblijvende afspraak!

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Bouwjaar
2019
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
111 m2
Perceeloppervlakte
123 m2
Inhoud
415 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Kwaliteit tuin
aan te leggen
Ligging hoofdtuin
zuid

Bergruimte

Schuur / berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Type
zadeldak
Materialen
pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen