Vlijmen – Patiobungalow naar wens in Geerpark
Patiobungalow naar wens in Geerpark, 5251 Vlijmen
Vraagprijs € 310.000,- v.o.n.
Beschikbaar

Omschrijving:

Patiobungalow naar wens in Geerpark Wilt u liever niet zelf bouwen, maar wel naar wens wonen, dan is het project SAMENBOUWEN.IN Geerpark wellicht iets voor u! In Geerpark in Vlijmen wordt in de nieuwe fase Tot Morgen, ten noorden van het centrale park, ruimte geboden aan zestien woningen: acht rijwoningen en acht patiobungalows bestaande uit één bouwlaag.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
109 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Charlotte van Pallandthof 78,
1628 ZH Hoorn
€ 250.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 2004
bestaande bouw
Woon opp. 129 m2
Inhoud 462 m3
Kamers 4
Groene Woud Kavel 7,
4731 Oudenbosch
€ 325.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2017
nieuwbouw
Woon opp. 150 m2
Inhoud 600 m3
Kamers 3
Groene Woud Kavel 7,
4731 Oudenbosch
Prijs op aanvraag
Woonhuis
n.v.t.

Omschrijving

Patiobungalow naar wens in Geerpark

Wilt u liever niet zelf bouwen, maar wel naar wens wonen, dan is het project SAMENBOUWEN.IN Geerpark wellicht iets voor u!

In Geerpark in Vlijmen wordt in de nieuwe fase Tot Morgen, ten noorden van het centrale park, ruimte geboden aan zestien woningen: acht rijwoningen en acht patiobungalows bestaande uit één bouwlaag. Uniek aan de woningen is dat de toekomstige bewoners zelf de regie in handen hebben; zij kunnen gezamenlijk hun woningen ontwikkelen en (laten) bouwen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw eigen draai te geven aan uw huis!

Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld om hun woonwensen kenbaar te maken, zodat er een woning naar wens van de toekomstige bewoner(s) wordt gerealiseerd.
In basis beschikt iedere woning over een compleet programma op de begane grond.
Om u op weg te helpen heeft de architect een basisplattegrond ontworpen, maar wilt u het liever anders? bijvoorbeeld een extra verdieping? Dat kan! het doel is een woning te realiseren die bij uw wensen past.

De genoemde vanaf prijs, oppervlaktes en inhoud zijn slechts ter indicatie. Omdat één en ander nog niet definitief is, kunnen hierin nog wijzigingen plaatsvinden.

Duurzaam
De woningen worden energieneutraal. Dat houdt in dat de zogenoemde ‘nul-op-de-meter’ woningen evenveel energie opwekken als de bewoners verbruiken. Dit sluit perfect aan op de ambitie van deze duurzame woonwijk.

Geerpark
In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
geschakelde woning
Bouwjaar
2019
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
109 m2
Perceeloppervlakte
200 m2
Inhoud
350 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
patio/atrium

Bergruimte

Schuur / berging
inpandig

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Type
plat dak
Materialen
bitumineuze dakbedekking

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen