Vlijmen – Rijwoning naar wens in Geerpark
Rijwoning naar wens in Geerpark, 5251 Vlijmen
Vraagprijs € 252.500,- v.o.n.
Beschikbaar

Omschrijving:

Rijwoning naar wens in Geerpark Wil jij samen met jouw toekomstige buren bouwen aan een nieuw (t)huis? In Geerpark in Vlijmen kan het! In de nieuwe fase Tot Morgen, ten noorden van het centrale park, wordt ruimte geboden aan zestien woningen: acht rijwoningen en acht patiobungalows. Uniek aan de woningen is dat de toekomstige bewoners zelf de regie in handen hebben; zij kunnen gezamenlijk hun woningen ontwikkelen en (laten) bouwen.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
5

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Oostwal 291,
5341 KN Oss
€ 209.000,- k.k.
Appartement
Bouwjaar 1998
bestaande bouw
Woon opp. 83 m2
Inhoud 255 m3
Kamers 3
Charlotte van Pallandthof 78,
1628 ZH Hoorn
€ 250.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 2004
bestaande bouw
Woon opp. 129 m2
Inhoud 462 m3
Kamers 4
Bovendorpsstraat 2+ 2B,
7038 CJ Zeddam
€ 275.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1950
bestaande bouw
Woon opp. 211 m2
Inhoud 701 m3
Kamers 9

Omschrijving

Rijwoning naar wens in Geerpark

Wil jij samen met jouw toekomstige buren bouwen aan een nieuw (t)huis? In Geerpark in Vlijmen kan het!

In de nieuwe fase Tot Morgen, ten noorden van het centrale park, wordt ruimte geboden aan zestien woningen: acht rijwoningen en acht patiobungalows. Uniek aan de woningen is dat de toekomstige bewoners zelf de regie in handen hebben; zij kunnen gezamenlijk hun woningen ontwikkelen en (laten) bouwen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je eigen draai te geven aan jouw huis!

Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld om hun woonwensen kenbaar te maken, zodat er een woning naar wens van de toekomstige bewoner(s) wordt gerealiseerd.
Om je op weg te helpen heeft de architect een basisplattegrond ontworpen, maar wil jij het liever anders? Dat kan! Het doel is een woning te realiseren die bij jouw wensen past.

De genoemde vanaf prijs, oppervlaktes en inhoud zijn slechts ter indicatie. Omdat één en ander nog niet definitief is, kunnen hierin nog wijzigingen plaatsvinden.

Duurzaam
De woningen worden energieneutraal. Dat houdt in dat de zogenoemde ‘nul-op-de-meter’ woningen evenveel energie opwekken als de bewoners verbruiken. Dit sluit perfect aan op de ambitie van deze duurzame woonwijk.

Geerpark
In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Bouwjaar
2019
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
120 m2
Perceeloppervlakte
123 m2
Inhoud
418 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
achtertuin

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen