Vorstenbosch – Kapelstraat 28
Kapelstraat 28, 5476 KV Vorstenbosch
Vraagprijs € 263.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving:

Riante bouwkavel van 900m² te koop, gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Vorstenbosch. Geschikt voor het bouwen van een ruime vrijstaande woning met bijgebouw. U kunt op deze manier echt uw eigen droomhuis creëren die bij u past. Een unieke kans! Vorstenbosch is een van de vijf kernen van de gemeente Bernheze, waar in totaal zo'n 30.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Charlotte van Pallandthof 78,
1628 ZH Hoorn
€ 250.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 2004
bestaande bouw
Woon opp. 129 m2
Inhoud 462 m3
Kamers 4
Verkocht onder voorbehoud
Stookmeester,
4161 Heukelum
€ 242.968,- k.k.
Woonhuis
n.v.t.
Bovendorpsstraat 2+ 2B,
7038 CJ Zeddam
€ 275.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1950
bestaande bouw
Woon opp. 211 m2
Inhoud 701 m3
Kamers 9

Omschrijving

Riante bouwkavel van 900m² te koop, gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Vorstenbosch.
Geschikt voor het bouwen van een ruime vrijstaande woning met bijgebouw.
U kunt op deze manier echt uw eigen droomhuis creëren die bij u past.
Een unieke kans!

Vorstenbosch is een van de vijf kernen van de gemeente Bernheze, waar in totaal zo’n 30.000 inwoners leven, waarvan ongeveer 1.700 in het charmante Vorstenbosch. Bernheze mag het bruisende hart van de driehoek ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven – Nijmegen genoemd worden. Bernheze kent als zoveel Brabantse gemeenten een rijk verenigingsleven. Sport en cultuur gaan er hand in hand en in Vorstenbosch en de directe omgeving vindt u verschillende sportaccommodaties. Er zijn onder andere een voetbal- en tennisvereniging, manege en op een paar kilometer afstand van Vorstenbosch kunt u golfen in het groen in golfpark De Leemskuilen. Ook voor een ontspannende fiets- of wandeltocht biedt de omgeving met haar natuurgebieden (Bedaf en Maashorst) talloze mogelijkheden.
Voor het basisonderwijs en de dagelijkse boodschappen kunt u in Vorstenbosch terecht. Voortgezet onderwijs vindt u bijvoorbeeld in Uden of Veghel, waar u tevens terecht kunt voor alle stadse zaken die u wenst op het gebied van uitgaan, dineren, cultuur en winkelen. Door de ligging van Vorstenbosch aan de A50 zijn Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch binnen een half uur te bereiken.

De bestemmingsplaninformatie, waarin meer gedetailleerd wordt aangegeven wat ter plaatse gebouwd mag worden, vindt u op ruimtelijkeplannen.nl.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de makelaar.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
n.v.t.

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen