Zutphen – Groote Bolwerk 72
Groote Bolwerk 72, 7202 AP Zutphen
Vraagprijs € 785,- per maand
Beschikbaar

Omschrijving:

Altijd al dichtbij het centrum van Zutphen willen wonen? Vesteda zorgt dat het kan in NIEUWBOUWPROJECT Noorderhaven! Vanaf april 2020 verhuurt Vesteda in de nieuwe stadswijk Noorderhaven 7 eengezinswoningen en 119 appartementen. OPEN HUIS Graag nodigen wij u uit om onze modelwoningen te bezoeken tijdens ons open huis.

Kenmerken:

Soort object
Appartement
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
70 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Puccinistraat 21,
5049 GD Tilburg
€ 19.995,- v.o.n.
Woonhuis
bestaande bouw
Beatrixhof 1 - Only seniors 55+ years,
5351 DT Berghem
€ 655,- per maand
Appartement
Bouwjaar 1994
bestaande bouw
Woon opp. 63 m2
Inhoud 175 m3
Kamers 3
Bedrijfsunits - Nieuwe Baan,
5076 Haaren
€ 15.000,- v.o.n.
Woonhuis
nieuwbouw

Omschrijving

Altijd al dichtbij het centrum van Zutphen willen wonen? Vesteda zorgt dat het kan in NIEUWBOUWPROJECT Noorderhaven! Vanaf april 2020 verhuurt Vesteda in de nieuwe stadswijk Noorderhaven 7 eengezinswoningen en 119 appartementen.

OPEN HUIS
Graag nodigen wij u uit om onze modelwoningen te bezoeken tijdens ons open huis. We hebben twee appartementen en één eengezinswoning speciaal voor u ingericht. Wij ontvangen u graag op:

====================================================================

Datum: zaterdag 18 januari 2020
Tijdstip: 10:30 – 12:30 uur
Adres: Noorderhavenstaat / Groote Bolwerk te Zutphen

====================================================================

WAT IS ER TE HUUR IN NOORDERHAVEN?
Vanaf april 2020 verhuurt Vesteda 7 eengezinswoningen van 123 m² en 119 3- en 4-kamerappartementen variërend van 70 – 104 m² in de nieuwe stadswijk Noorderhaven. De wijk ligt vlakbij het NS station en op fietsafstand van de binnenstad van Zutphen. Het moderne wooncomplex heeft 3 liften en een gezamenlijke binnentuin. Alle woningen hebben een complete keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer. Bovendien zijn alle woningen voorzien van glasvezelbehang en velen ook van een smaakvolle vloerafwerking (laminaat). Bijna alle woningen hebben een buitenruimte. De woningen zijn zo goed als instapklaar. U hoeft alleen nog maar te verhuizen!

INDELING GROOTE BOLWERK 72 | 3-KAMERAPPARTEMENT INCL. HOBBYKAMER
Dit heerlijke 3-kamerappartement met balkon en extra hobbykamer laat zien dat met een goed ingerichte woning er veel leefruimte overblijft. De woning bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een balkon op het Z/W.

Bij binnenkomst van de woning vinden we de toegang tot de slaapkamer en de hobbykamer aan weerszijde van de hal. Tevens bevinden zich in de hal het vrijstaande toilet, de binnenberging met aansluiting voor wasmachine en -droger en de badkamer met inloopdouche. De woonkamer met open hoekkeuken, welke modern is en voorzien van diverse inbouwapparatuur, is licht en oogt ruimtelijk. De woning heeft een interne en externe berging. Kortom, een zeer compleet en ruim appartement!

HUREN IN NOORDERHAVEN
– 3-kamerappartement (70 – 100 m²) vanaf € 770,00 per maand;
– 4-kamerappartement (104 m²) vanaf € 970,00 per maand;
– Eengezinswoning (123 m²) vanaf € 1085,00 per maand (incl. parkeerplaats);
– Servicekosten € 25,00 (eengezinswoningen) of € 65,00 (appartementen) per maand;
– Parkeerplaats te huur vanaf € 55,00 + € 2,50 servicekosten per maand;
– Zowel woningen/appartementen met als zonder laminaatvloer te huur;
– Mogelijkheid tot gebruik van elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen;
– Geplande oplevering: vanaf april 2020.

INTERESSE?
Schrijf u in op de projectwebsite: hureninnoorderhaven.nl. U vindt daar tevens het overzicht van de nog beschikbare woningen en appartementen.
HUURVOORWAARDEN
De huurperiode is voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.

Uw bruto maandinkomen is minimaal 3,5x de kale huurprijs o.b.v. 1 persoon. Gaat u met twee personen (partners) huren dan dient het gezamenlijke bruto maandinkomen minimaal 4x de kale huurprijs te zijn.

Een overzicht van alle huur- en toetsingsvoorwaarden vindt u op de projectwebsite ‘hureninnoorderhaven’ en de website van Vesteda.

BEZICHTIGINGEN / INFORMATIE
– De woningen en appartementen in Noorderhaven zijn nog in aanbouw en worden volgens planning vanaf april 2020 opgeleverd. Buiten de OPEN HUIZEN is het voor oplevering niet mogelijk om te bezichtigen.
– Telefonisch informatie aanvragen is NIET mogelijk. Verhuurder heeft ervoor gekozen de gegadigden zelf van informatie te voorzien. Informatie kan enkel worden aangevraagd via Funda of via de projectwebsite ‘hureninnoorderhaven’ van de verhurende makelaar.

ENGLISH – VIEWINGS / INFORMATION
– The houses and apartments in Noorderhaven are under construction and will be available from April, 2020. Before April it is only possible to view the apartments during the OPEN HOUSES.
– Requesting information by phone is NOT possible. The landlord has chosen to provide information themselves. Information can only be requested through Funda or the project website ‘hureninnoorderhaven’ of the rental agent.

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Bouwjaar
2019
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
in centrum, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
70 m2
Inhoud
200 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / berging
box

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage
Voorzieningen
betaald parkeren, parkeergarage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen