Aankoopmakelaar Oss

aankoopmakelaar-oss digimakelaars

Aankoopmakelaar gezocht in Oss?

De gemeente Oss telt bijna 100.000 inwoners en bestaat uit de stad Oss en 22 dorpen en buurtschappen. Oss heeft als gemeente het langste stuk Maasoever van alle Maasgemeentes in Europa, waarlangs jaarlijks de Maasdijk Marathon wordt gelopen. Oss is een echte werkstad. Mensen steken er graag de handen uit de mouwen. Het centrum is al levendig met leuke winkelstraatjes en wordt helemaal aangepakt nu V&D vertrokken is. Er zijn basisscholen in de meeste dorpen en via de A50/A59 en 32 treinstations zijn de verbindingen met de rest van Nederland uitstekend. Je aankoopmakelaar Oss kan je er alles over vertellen.

Wil je onderhandelen over de prijs van de droomwoning die je net hebt gevonden? En neem jij het zekere voor het onzekere? Dan ben je bij Digimakelaars aan het juiste adres!

De kosten van een aankoopmakelaar verdien je gemakkelijk terug. Ten eerste is de aankoopmakelaar een super onderhandelaar. Hij bereikt een veel lagere aankoopprijs dan je zelf ooit had kunnen bereiken door de juiste argumenten op de juiste tijd naar voren te brengen en door niet in paniek te raken als er een kink in de kabel dreigt te komen.

Daarnaast behoedt de aankoopmakelaar je voor financiële valkuilen, door deskundig de bouwkundige staat te beoordelen en zaken als bestemmingsplan, bodeminformatie nauwkeurig te bestuderen en te interpreteren. De koopovereenkomst wordt door je aankoopmakelaar op alle punten gecontroleerd, zodat alles duidelijk is voordat je je handtekening zet.

Aankoopmakelaar Oss:

1. Wij gaan met je mee naar de 2e bezichtiging

2. Wij bekijken samen met jou of het huis geschikt voor je is en of de vraagprijs marktconform is

3. Wij adviseren je of er een bouwkundige keuring nodig is

4. Wij onderhandelen voor jou de beste aankoopprijs tegen de gewenste condities

5.  We controleren de koopakte en beantwoorden alle vragen tot de overdracht

Kijk hier voor meer informatie over onze aankoopdienst en vraag vrijblijvend informatie.