Huis kopen samen met Digimakelaars

De internet makelaar die wel met je mee gaat.

Aankoopservice vanaf € 599,-

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar? Je hebt een leuk huis gezien en je wilt tot kopen overgaan. Je wilt het liefst zo snel mogelijk beslissen, maar je wilt wel de goede keuzes maken. Er zijn heel veel vragen die op je af komen en je wilt zeker zijn dat alles goed gaat. Jouw persoonlijke aankoopmakelaar van Digimakelaars.nl begeleidt je stap voor stap, onderhandelt de beste deal en zorgt ervoor dat het hele aankooptraject zonder verrassingen verloopt.

Huis kopen – bezichtiging gehad en dan:

Je besluit het huis niet te kopen
We onderhandelen op basis van no cure no pay. Als je de woning niet koopt betaal je slechts € 599,- voor de inventarisatie, het onderzoek en de waardebepaling.

Je besluit het huis wel te kopen
Als we het huis wel voor je aankopen, tegen de voor jou beste condities en de koop vervolgens juridisch en notarieel afhandelen, inclusief koopakte, dan betaal je het totaal bedrag van € 1299,-. ofwel krijg je daarna nog een factuur van € 700,-.

>>>Meer weten over een huis kopen? Bel ons op 088-0000400.
>>>Direct je aankoopmakelaar inschakelen? Meld je hier aan.

Stap 1: Bezichtiging

Wij gaan met je mee, waardering en koopadvies.

Woning inventarisatie
Wat leuk! Je hebt jouw nieuwe droomhuis gevonden. Samen met je eigen Digimakelaars aankoopmakelaar ga je de woning bezichtigen. We inventariseren de kwaliteit van de woning en geven advies over de bouwkundige staat. Als we zien dat het nodig is zullen we je adviseren om een bouwkundig rapport te laten opstellen.

Juridisch onderzoek
We onderzoeken de kadastrale gegevens, milieugegevens, het bestemmingsplan en bij appartementen checken we ook de situatie van de Vereniging van Eigenaren.

Waardebepaling
De makelaar van Digimakelaars bepaalt de waarde en bespreekt met jou voor welke prijs je de woning maximaal zou moeten kopen.

Aankooprapport en jouw online dossier
We maken van onze bevindingen een verslag in Het Digimakelaars Aankooprapport dat je terugvindt in je eigen online aankoopdossier. Hierin vind je ook de door ons voorgestelde bieding strategie, de weg waarlangs wij de beste koopprijs voor jou gaan behalen.

Sluiten

Stap 2: Onderhandelen

Vanaf het openingsbod tot akkoord.

Vanaf het openingsbod tot akkoord bewijst jouw Digimakelaar zijn kwaliteit en meerwaarde als professionele onderhandelaar. Hij onderhandelt voor jou de beste prijs onder de meest gunstige voorwaarden, zoals moment van aanvaarding, mee te kopen zaken en de ontbindende en overige voorwaarden. Je wordt zorgvuldig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via telefoon, e-mail en je online dossier.

Sluiten

Stap 3: Overeenkomst en afhandeling

Gefeliciteerd, je hebt je huis gekocht!

Als prijs en condities bekend zijn wordt alles duidelijk op papier gezet. We stellen de koopovereenkomst zorgvuldig op volgens de richtlijnen van de NVM. Wordt de koopovereenkomst door de verkopende partij opgesteld dan wordt deze door Digimakelaars.nl uitgebreid gecontroleerd. Als de handtekeningen zijn gezet begeleiden we je op afstand tot aan de dag van de sleuteloverdracht en indien nodig, ook daarna.

Sluiten