Makelaar Deventer – huis verkopen Deventer

NVM makelaar Deventer – huis verkopen Deventer

NVM makelaar en internet makelaar Deventer

Wil je je huis zelf verkopen in Deventer met een goedkope NVM makelaar? Dan is digimakelaars.nl de beste keuze.Voor een vaste prijs en geen courtage achteraf. Al vanaf € 525,- doen onze NVM makelaars wat vele dure traditionele makelaars beloven.

Bespaar courtage en toch op een NVM positie op Funda. Inclusief brochure, onderhandelingen, NVM koopakte. Helemaal compleet.

Dit verdien je ermee:

Doe zelf de bezichtigingen, op die manier kun je altijd kijkers ontvangen, ook ’s avonds of in het weekend

Wij beloven je de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, tenminste € 2000,- verdiend

Geen courtage meer achteraf

Digimakelaars, de complete, goedkope en veilige NVM makelaar, online makelaar en internetmakelaar voor Deventer en omstreken.

Over DEVENTER

Deventer is een stad, gemeente en oude Hanzestad in het oosten van Nederland en in het zuidwesten van de provincie Overijssel. De stad is gelegen aan de IJssel. In het zuidwesten van de gemeente mondt de Schipbeek uit in de IJssel. Met 98.510 inwoners (1 mei 2014, bron: CBS, is Deventer de derde gemeente van Overijssel en de op één na grootste gemeente van Salland.

Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris een houten kerkje aan de oevers van de IJssel. Deze missionaris droeg de naam Lebuïnus. Met de komst van Lebuïnus werd de fundering van de stad Deventer gelegd.

In 2018 is het precies 1250 jaar geleden dat Deventer werd gesticht. En dat mag gevierd worden! Deventer is één van de oudste steden van ons land. In die 1250 jaar is er veel veranderd. De eens zo kleine nederzetting aan de IJssel groeide uit tot een Hanzestad, boekenstad en tegenwoordig ook evenementenstad met internationale allure. En het kerkje? Dat is nu de Grote of Lebuinuskerk die zo kenmerkend is voor de Deventer skyline.