Amersfoort – CPO Vondelstaete
CPO Vondelstaete, 3818 WN Amersfoort
Vraagprijs € 495.000,- v.o.n.
Beschikbaar

Omschrijving:

Op een prachtige locatie in het Bergkwartier in Amersfoort wordt een kleinschalig appartementengebouw op eigen grond gerealiseerd. In het nieuwbouwproject VondelStaete, dat vijf woonlagen telt, worden circa 8 appartementen gerealiseerd waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. De appartementen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd en zijn met een lift bereikbaar.

Kenmerken:

Soort object
Appartement
Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
111 m2
Aantal kamers
3

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Kapelstraat 28,
5366 BZ Megen
€ 549.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1928
bestaande bouw
Woon opp. 225 m2
Inhoud 1.050 m3
Kamers 6
Verkocht onder voorbehoud
Bungalow 1, Maastrichterweg-Molenstraat,
5554 JN Valkenswaard
€ 495.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 124 m2
Inhoud 618 m3
Kamers 3
Verkocht onder voorbehoud
Bungalow 2, Maastrichterweg-Molenstraat,
5554 JN Valkenswaard
€ 469.000,- v.o.n.
Woonhuis
Bouwjaar 2019
nieuwbouw
Woon opp. 107 m2
Inhoud 550 m3
Kamers 3

Omschrijving

Op een prachtige locatie in het Bergkwartier in Amersfoort wordt een kleinschalig appartementengebouw op eigen grond gerealiseerd. In het nieuwbouwproject VondelStaete, dat vijf woonlagen telt, worden circa 8 appartementen gerealiseerd waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. De appartementen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd en zijn met een lift bereikbaar.

Doelgroep
Enthousiaste, ondernemende, betrokken kandidaten die op een prachtige locatie in Amersfoort gezamenlijk een bijzonder en duurzaam woongebouw willen realiseren.

Individueel maatwerk
U bepaalt binnen een aantal spelregels zelf de uiteindelijke grootte, de indeling en het afwerkingsniveau van uw appartement (en daarmee ook de kostprijs, tevens koopsom). De grootte van de appartementen varieert tussen circa 80 en 180 m2.

Basisappartement
Een basisappartement op een tussenverdieping (zie bijvoorbeeld woning 2 op verdieping 3) heeft een woonoppervlakte van ca. 111 m2, inclusief externe berging van 4 m2 en is uitgerust met een privé-buitenruimte van 4 m2. De voorlopige VON-prijs wordt geraamd op € 495.000,-. Wanneer u veel waarde hecht aan een volwaardige buitenruimte, kunt u de verhouding tussen uw woonoppervlakte en uw buitenruimte aanpassen.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
Het project wordt in eigen beheer door de toekomstige kopers gerealiseerd (CPO). Samen met de andere woningkopers bent u de opdrachtgever voor het maken van het ontwerp en de realisatie van het woongebouw. U bepaalt zelf hoe uw woning er uit komt te zien.

Parkeren
Onder het woongebouw wordt een parkeerkelder gerealiseerd. De kopers van de appartementen zijn verplicht een parkeerplaats in de parkeerkelder te kopen. De voorlopige VON-prijs per parkeerplaats bedraagt € 52.000,-. In de parkeergarage dienen ook enkele parkeerplaatsen voor bezoekers te worden gerealiseerd. De eigenaren van de appartementen zijn daarvoor gezamenlijk verantwoordelijk. Per koper wordt de totale bijdrage aan de realisatie van deze bezoekersplaatsen geraamd op € 19.500,-.

Planning
Planning is om in de loop van de tweede helft van 2021 met de bouw te starten, zodat u rond eind 2022/begin 2023 uw intrek kunt nemen in uw zelf ontworpen woning.

Zelfbewoning
De locatie is eigendom van de gemeente Amersfoort. De gemeente hanteert bij de uitgifte van het perceel grond als uitgangspunt dat de appartementen vanaf de oplevering minimaal twee jaar door de eerste kopers zelf dienen te worden bewoond.

Meer informatie? Kijk op vondelstaete-amersfoort.nl

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
tussenverdieping
Bouwjaar
2022
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte
111 m2
Inhoud
325 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / berging
box

Parkeergelegenheid

Garage
parkeerkelder, parkeerplaats

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 310.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen