Den Hout – Vrachelsestraat 36A
Vrachelsestraat 36A, 4911 BJ Den Hout
Vraagprijs € 500.000,- k.k.
Beschikbaar

Omschrijving:

Royaal bouwkavel van 1.728 m² aan het eind van een doodlopende weg in het prachtige kerkdorp Den Hout nabij Breda. Het perceel grenst aan de noordzijde aan de ecologische verbindingszone de "Kreek" . Verder ligt de kavel ligt op 5 minuten lopen van een supermarkt, 5 minuten fietsen van het centrum Oosterhout, 5 autominuten van Breda, nabij A27 en A59 en A16.

Kenmerken:

Soort object
Woonhuis

Foto's:

Vergelijkbare huizen:

Kapelstraat 28,
5366 BZ Megen
€ 549.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1928
bestaande bouw
Woon opp. 225 m2
Inhoud 1.050 m3
Kamers 6
Puccinistraat 21,
5049 GD Tilburg
€ 19.995,- v.o.n.
Woonhuis
bestaande bouw
Hanetangerweg 6,
9561 PE Ter Apel
€ 450.000,- k.k.
Woonhuis
Bouwjaar 1900
bestaande bouw
Woon opp. 430 m2
Inhoud 2.575 m3
Kamers 24

Omschrijving

Royaal bouwkavel van 1.728 m² aan het eind van een doodlopende weg in het prachtige kerkdorp Den Hout nabij Breda. Het perceel grenst aan de noordzijde aan de ecologische verbindingszone de “Kreek” . Verder ligt de kavel ligt op 5 minuten lopen van een supermarkt, 5 minuten fietsen van het centrum Oosterhout, 5 autominuten van Breda, nabij A27 en A59 en A16.

Het bouwblok is royaal, zie ook de nieuwbouw in deze straat. Een mogelijkheid tot bouwen is o.a. een rietgedekte moderne villa (zie foto’s). De gemeente Oosterhout informeert u graag over de alle mogelijkheden.
**Het splitsen van het perceel is niet toegestaan**.

De grond is bouwrijp, er is een schoongrondverklaring, een explosieven vrij verklaring en is vrij van asbest.

Het bouwvlak ligt op 13 meter van de voorgevelrooilijn van de Vrachelsestraat. D.w.z. er mag niet dichter bij de straat gebouwd worden dan 13 meter. De breedte van het bouwvlak is 12 meter en de diepte 15 meter. Bovendien is bouwen buiten het bouwvlak op een afstand van ten minste 1 meter achter de voorgevel van het hoofdgebouw toegestaan. Het gezamenlijke oppervlak buiten het bouwvlak bedraagt maximaal 150 m². Daarnaast is ook een vrijstaand bijgebouw toegestaan met een oppervlak van maximaal 100 m². Betreft de goothoogte zijn de regels onlangs versoepeld waardoor een tweede verdieping tot de mogelijkheden behoort. Zie bijvoorbeeld de onlangs gebouwde rietgedekte villa 250 meter verderop in de straat. Meer informatie vindt u verder in artikel 13 wonen op de website van ruimtelijkeplannen.

——————————————————————————————————-
Bezichtigingen, brochures en biedingen: Verkopers hebben ervoor gekozen de gegadigden zelf rond te leiden. Meer informatie over biedingen vind je in de digitale brochure. Een bezichtiging kan worden aangevraagd via Funda of via de website van de verkopende makelaar.
——————————————————————————————————-

Kenmerken

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
n.v.t.

Bezichtiging / vragen

Laat hier jouw gegevens achter, de eigenaar van deze woning neemt contact met je op voor de rondleiding.

Ik wil dit huis graag bezichtigen.

Vragen

Wil je updates ontvangen over de woningmarkt? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

Door een bezichtiging aan te vragen bij Digimakelaars.nl verstrek je ons persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden door ons gedeeld met de verkopers om de afspraak met je te kunnen maken en vervolgens veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars - NVM Privacyverklaring die je hier vindt: www.digimakelaars.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

Ik heb interesse in een vrijblijvend informatiegesprek met een hypotheekadviseur

Doe een bodVerkrijgen van nationale hypotheekgarantie (alleen mogelijk tot koopsom van € 290.000,-)

Behoudens nadere afspraken zullen in de koopovereenkomst de volgende regels gelden.
-De waarborgsom (of bankgarantie geldig tot 1 maand na de voorziene transportdatum) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan/gesteld aan de notaris binnen 6 weken na bereikte overeenstemming.
-De uiterlijke datum waarop een ontbinding op basis van opgenomen financieringsvoorbehoud kan worden gedaan is uiterlijk 5 weken na bereikte overeenstemming.

Toelichting gewenste datum van overdracht

Overige opmerkingen